Ruotsin pääministeri Stefan Löfven ja hänen hallituksensa keikkuvat enää ohuen langan varassa maan johdossa. Viimeksi joulukuun alussa hallitus oli vähällä erota luottamuslauseäänestyksen jälkeen. En tiedä vielä oliko se äänestys jo!

Joissakin mielipidemittauksissa ruotsidemokraatit SD on jo suurempi kuin demarit ja kansalle tehtyjen puoluejohtajien luottamuskyselyissä Jimmie Åkesson on aivan kärjessä kaikilla politiikan osa- alueilla. Åkessonista tuskin voi tulla pääministeriä, koska siihen vaadittaisiin suuri enemmistö Ruotsin valtiopäivillä. Tämän takia SD- johto onkin ehdottamassa kristillisdemokraattien puheenjohtaja Ebba Busch Thoria pääministeriksi. Kuvankaunis Ebba on jo ilmoittanut olevansa kysyttäessä valmis tehtävään.

– Om det skulle vara det avgörande för att Sverige ska kunna få en ny regering är det klart jag inte kommer säga nej i ett sådant läge, säger Ebba Busch Thor till Nyheter Idag.

 

ebba_busch_thor_intervju_NI_650.jpg

Tuon vastauksensa Ebba antaa Nyheter Idag lehden tekemässä haastattelussa. Hän sai runsaasti kritiikkiä tuosta haastattelusta, koska Nyheter Idag lehti on julistettu monikulttuurisen jihad- feminismin ikuiseen pannabullaan. 

Ankaran sensuurin Ruotsissa nimittäin mitään maahanmuuttajien rikoksia ei tilastoida (Brå), tuntomerkkejä, nimiä ja kuvia ei julkaista. Iltasanomat ja Iltalehti lakkautettaisiin välittömästi, jos meillä olisi jo Ruotsin kaltainen systeemi. Sanoin "olisi jo", koska nykyinen hallituksemme on vauhdilla ja voimalla ajamassa meille sellaista Hitler- Stalin sensuuria.

Paitsi tietysti, jos rikollinen on valkoihoinen. Kesällä kahta liettualaista epäiltiin kantakirjaruotsalaisen eläkeläisen murhasta ja kaikissa lehdissä oli isot kuvat miehistä ja autosta. Sitten taas Ruotsin poliisi halusi julkaista kuvan Malmössä keskellä päivää ja keskellä katua vauva sylissä ammutun lääkärinaisen murhaajasta, mutta Ruotsin Yle ( Svt ) ei suostunut julkaisemaan kuvaa nettisivuillaan. "Koska se saattaa vahingoittaa tätä henkilöä".

Ebba Busch Thor oli ensimmäinen puoluejohtaja, joka mursi leipää ruotsidemokraattien Jimmie Åkessonin kanssa. Nyt myös moderaattien ( kokoomus ) Kristersson on tehnyt saman.

Ei ruotsidemokraattien mahdollinen hallitukseen pääsy mitään suuria muutoksia maahan voi tuoda. Huumejengien väkivalta ja lähiöiden eriytyminen kalifaateiksi on jo niin pitkällä, ettei siihen ole enää mitään nopeaa ratkaisua.

Toisaalta Ruotsin sosiaalidemokraatit ja vihreät ovat ajaneet hyvin järkevää talouspolitiikkaa, jossa on ymmärretty kaivos-, metsä- ja metalliteollisuuden välttämättömyys. EU: n äänestäessä Suomen hakkuukiintiöistä Ruotsin vihreät puolsivat meidän metsäteollisuutemme näkemystä, kun taas Suomen vihreät halusivat tuhota koko metsäteollisuutemme. Nyt siellä on vielä se Ville Niinistö, joka vinkuu jo kokoomuksen "flirttailevan pimeiden voimien kanssa". Koska nämä keskustelevat perussuomalaisten kanssa. Vinku- Ville Niinistön hallitus kaatuu kuitenkin jo tänä talvena ja saamme oikean hallituksen.