Helsingin vihreiden kädet ovat Siperian kaivosmiesten veren tahrimat. Helsingin vihreät eivät kuule Siperiassa heille kivihiiltä kaivaneiden ja onnettomuudessa kuolleiden 52 miehen leskien ja orpojen valitusta, he kuulevat ainoastaan kassakoneiden voittolaulun.

Enkä minä ole viaton itsekään; Helsingin sähköyhtiö Helenin kätyri möi minullekin monisanaisesti pakottamalla (vrt. seksiin pakottaminen) edullisen ja pitkäaikaisen sähkösopimuksen.

Kun sähkö ja lämpö tuotetaan samassa prosessissa, tarvitaan huomattavasti vähemmän polttoainetta kuin erikseen tuotettaessa.

Noin mainostaa Helsingin verisähköyhtiö Helen ja tuosta lauseesta hyppää heti silmille ahneus, petos, riisto, ilmastokatastrofi ja kansanmurha! Helen nosti kaukolämmön hintaa 30%, mutta se ei huomioi mitenkään samojen myllyjen tuottaman sähkön hinnan jyrkästä noususta saamiaan satumaisia voittoja. Helsingin Helenin mustaa savua syöksevät kivihiilivoimalat ovat verrattavissa ainoastaan Hitlerin keskitysleireillä olleisiin krematoreihin.

Neuvostoliitto- Venäjä miehitti vuosikymmeniä Itä- Eurooppaa, Baltiaa, Georgiaa ja monia valtioita Aasiassa. Savijalkaisen jättiläisen sortuessa kaikki nuo kansat itsenäistyivät ja suuri osa liittyi Natoon.

Miksi ihmeessä Venäjä siis edes harkitsisi Ukrainan, Baltian tai puoliksi tundraa olevan velka- Suomen valtausta!

Koska sillähän on kaasu. EU- maat ovat nyt kuusi vuotta saartaneet ja boikotoineet Venäjän valtiota, kansalaisia ja taloutta. Samaan aikaan ne kuitenkin antoivat Venäjän käsiin kaasuhanat, joista voidaan säädellä Euroopan kotien lämpöä ja teollisuuslaitosten tuotantoa.

Kultaisella säännöllä tarkoitetaan Jeesuksen opetusta Vuorisaarnassa: "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille.” (Matt. 7:12).

Tuon EU olisi voinut muistaa ja ymmärtää, jos se olisi kuunnellut Päivi Räsäsen kaltaisia kristittyjä ja entisaikojen tapaan Raamattua olisi luettu jo kouluissa. Mutta ei, Euroopassa ihaillaan vain islamin sharia- lakia ja loputtoman koston ihanuutta.

Ensi talvena Euroopassa ollaan jäätyneessä Paratiisissa ja jäätyneitä ovat sen Paratiisin hunajaa virranneet purot. Koska Ryssä antaa kaasua vain sen verran, että kodeissa pystytään pitämään lämmöt ainakin vähän plussan puolella. Teollisuudesta toimii vain osa, sehän nähtiin jo viime talvena Ruotsissa.