Suomeen ei saatu istuvan presidentin (Niinistö, ei Halonen) ehdottamaa koronanyrkkiä, mutta sen sijaan sisäministeri Ohisalon Koraaninyrkki rakentuu vauhdilla. Pian meilläkin on sama tilanne kuin Ruotsissa, missä poliisi kulkee saattajan kanssa töihin ja nuoriso rajoittaa liikkumisensa minimiin.

Ruotsin Svt: n (Yle) lasten ja nuorten ohjelmien toimittajat tulivat julkisuuteen saamiensa järkyttävien nuorten kertomusten takia. 10- 18 vuotiaat eivät enää uskalla lähteä harrastuksiinsa ja kaveriensa luo, koska he pelkäävät ryöstöjä. He eivät uskalla käyttää parhaita vaatteitaan ja kalliit älypuhelimet he jättävät kotiin ulos lähtiessään. Ruotsissa tapahtuu 2500 (7-8/pv) ilmoitettua nuorisoryöstöä vuodessa ja todellisuudessa paljon enemmän, sillä eivät nuoret uskalla lähteä muutaman satasen takia syyttelemään samoilla kulmilla asuvaa muslimijengiä.

Viime kesänä 17- vuotias kantaruotsalainen tyttö pahoinpideltiin lähes kotipihallaan, koska hän oli keväällä todistanut sinänsä pienessä pahoinpitelyjutussa muslimimiestä vastaan.Kalifaati ei kuitenkaan hyväksy pientäkään vääräuskoisten todistusta Oikeauskoisia vastaan. Neljä etnisiä käsiä myöten naamioitunutta miestä hakkasi tytön pahoin. Niinpä Ruotsin poliisin on jo täysin mahdotonta löytää todistajia juttuihin, jos syytetty/epäilty on muslimi.

Muslimijengiä nimenomaan, sillä Tanskan valtio julkaisi tutkimuksen, jonka mukaan ei- länsimaalaisten tekemistä rikoksista 85 % on muslimien tekemiä. Meillähän tuo Helsingissä kasvanut muslimijengien ryöstely selitettiin pois ja vaiettiin, mutta pian se putkahtaa esiin entistä vahvempana. Nyt kun saatiin siihen heille vielä päteviä kouluttajia al- Holin terroristi- äideistä.

Hesari kirjoitti eilen ”tämä tiedetään al- Holin palautetuista naista”. Eikä tietystikään kertonut toisen näistä naisista olevan somalitaustainen. Tuo nainen tuli Suomeen pakoon väkivaltaa ja on kenties oleskellut välillä jopa vuosia, mutta vähintäänkin kesät Somaliassa ”kulttuuria oppimassa”. Kalifaatin synnyttyä hän lähti Syyriaan sotimaan ja sen sorruttua hänet haettiin taas Suomeen. Suomessa häntä kiinnostaa ainoastaan Kela ja sosiaalitoimisto, jotka tulevat taas tarjoamaan hänelle ilmaisen ja helpon loppuelämän. 

Tänä vuonna Euroopassa on suljettu jatkuvasti rajoja koronan takia, mutta kertaakaan ei ole katkaistu ihmisten hyvinvoinnille ja terveydelle tärkeää rekkaliikennettä. Nyt Ranskan Macron on noussut EU: n itsevaltiaaksi Merkelin tärinätaudin takia ja hän katkaisi kaiken rekkaliikenteen Britanniaan. Juuri joulun alla hän halusi iskeä mahdollisimman kovaa ja tuhota Brexitin hyväksyneiden brittien suurimman juhlan.

Samoin Ranska ja Saksa kielsivät hengityskoneiden viennin Italiaan, kun korona levisi siellä ensimmäisenä Euroopassa. Suuri ja yhteinen Eurooppamme on siis vain suuren ja mahtavan Neuvostoliiton kaltainen kupla, jonka solidaarisuus hajoaa jokaisen kriisin edessä. Nyt jo Jutta Urpilainenkin vaatii EU: n päätökset tehtäviksi enemmistöpäätöksillä, jolloin Väli- ja Mustanmeren maat voivat sanella päätökset.

Silloin vaaditaan pian Suomen eläkeyhtiöiden varoja (200 miljardia) EU: n budjettia paikkaamaan ja nämä tuppuraisethan ovat aivan innoissaan, kun voimme auttaa. Sitä niiden purkamistahan Rinne oli jo aloittelemassa. Maksetaan niillä eläkeläisten rahoilla valtion menoja kotimaassa ja valtion verotuloilla voimme rahoittaa kaikenlaisia tupakoinnin lopettamisen, raiskausten estämisen ja naisten tasa- arvon projekteja Afrikassa ja muualla. Perustuslaki? Sillä perustuslailla tämä tyttöhallitus on pyyhkinyt perseitään jo niin monta kertaa, että sen voimme unohtaa.