sotalapsia.jpg

No nyt niitä maahanmuuttajia tulee sitten oikein  ovista ja ikkunoista, kun niitä niin hirveästi haikailtiin. Tai ensinhän ne tulevat tietysti junalla asemalle, mutta avoimeen yhteiskuntaamme perehdyttyään ne tulevat yöllä ovista ja ikkunoista.

Viikko sitten huomioni kiinnittyi Prisman vaateosastolla asioivaan 6 hengen miesjoukkoon. Arabeja. Rennosti nämä kaverit poimivat hyllyistä paitaa, housua, takkia etc ja nakkelivat ne jo lähes täyteen ostoskärryyn. En itse osta mitään vaatteita tuosta liikkeestä, koska hintataso on liian kova.

- On se tuo arapi hyvä asiakas ja niiden avulla saamme Suomen nousuun, ajattelin mielessäni. Huomasin kuitenkin nuoren suomalaisen naisen johdattelevan tätä seuruetta ja kassalla hän hoiti maksupuolen. Oliko Maahanmuuttovirasto vai sosiaalitoimi, sillä ei liene väliä.

Pian nuo 30. 000 - 100. 000 pakolaista tarvitsevat uudet talvivaatteet jokainen ja tuollaisia vähintään tonnin kärryllisiä kasataan tuhansia ympäri Suomea. Tuskinpa nekään ovat mukana maahanmuuton kustannuksissa. Saattaa vuodeosastojen vanhuksilta lähteä ne viimeisetkin ilmaiset vaipat ja vessakuljetukset.

Oppositioon jääneet pienet satiaispuolueet ja demarit ovat kauhistuneet perussuomalaisten toiminnasta hallitusvastuussa.

Persut ovat apinoita, joiden pitäisi opetella käyttämään veistä ja haarukkaa, toitotti Jörn Donner ja koko suvaitsevaisto taputti vauvanlihaisilla käsillään.

Nyt persuilta on marssinut esiin toinen toistaan jämerämpiä miehiä ja kuvankauniita naisia, jotka täsmällisellä argumentaatiollaan edustavat ja puolustavat 500. 000 äänestäjäänsä. On tohtoreita pilvin pimein ja valistunut työ- ja elinkeinoministeri on alunperin paperityöläinen, mutta ei jää koskaan sanattomaksi toimittajaruikun irviessä.

Perussuomalaiset ovat nyt tullut jäädäkseen suomalaisiin hallituskuvioihin. Mikäli vain eivät kovin pahasti ryssi, minkä taidon ne kyllä myös osaavat.

Vajaat 5 v sitten seurasin silloisen Vihreiden puheenjohtajan ja työ- ja elinkeinoministeri Anni Sinnemäen vaalitenttiä.

- Meidän on ehdottomasti pästävä eroon savupiipputeollisuudesta, tenhotti pikku- Anni.

- Mutta entäs työpaikat, tehän olette sentään työministeri, kyseli toimittaja hämillään.

- Ainahan meille voi tulla jotain uutta tilalle, vastasi pikku- Anni riemastuneena.

Muuten olen sitä mieltä, että nuo sunnuntailisien ja ylityökorvausten leikkausesitykset oli hallitukselta paha virhe. Yhteiskunnassa on paljon pakollista vuorotyötä ja nuo lisät ovat tärkeä osa palkkaa poliiseille ja erilaisille hoitajille. Miksi muuten puhutaan koko ajan suhteellisen hyväpalkkaisista sairaanhoitajista, mutta ei todella pienipalkkaisista lähi- ja perushoitajista.

Kahden kuukauden palkallisia lomia ei tunneta edes kreikkalaisessa mytologiassa, mutta ne ovat 5 % koko julkisen sektorin palkkapotista.

Lomarahat lähtee ja hoitsut saavat pitää lisänsä, niinhän siinä tulee käymään ja oikeus toteutuu.

Olisin mieluummin nähnyt sossudemarit kokoomuksen tilalla hallituksessa, asiat olisivat silloin hoituneet sutjakammin.