Sanna Marin, Li Andersson ja Maria Ohisalo heittivät näkymätöntä happoa Riikka Purran kasvoille, kun he ilmoittivat puolueidensa  kieltäytyvän "arvopohjan" takia hallitusyhteistyöstä Purran johtaman PS: n kanssa. Siinä samalla yli miljoona suomalaista (persut+ perheet) menetti kansalaisluottamuksensa ja äänioikeutensa. Näin he ainakin olivat keskenään suunnitelleet.

Ennen vuoden 2015 vaaleja vihreät suunnittelivat ottavansa perussuomalaiset päävastustajakseen. Silloin Osmo Soininvaara puuttui asiaan: "Emmehän me voi pitää päävastustajana puoluetta, joka ajaa syrjäytyneiden ja kaikkein heikoimmassa asemassa olevien asiaa!" Nykyisin PS on myös Suomen suurin työväenpuolue, joten sen demonisointi sopii hyvin vihervasemmiston Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista- agendaan.

No, mutta mikä se sitten on se näiden poliittiselta iältään pikkutyttöjen "Arvopohja".

Eduskunta edellytti yksimielisesti 6.11.2020, että hallitus selkeyttää tyttöjen sukuelinten silpomisen kieltävää lakia. Koska tälläkin hetkellä silpomisuhan alla elää Suomessa jopa 3. 000 tyttöä. Tuhansia Suomessa asuvia pikkutyttöjä on jo silvottu, mutta ketään ei ole vielä rangaistu, vaikka tekijät ja teon sallineet ovat hyvin tiedossa.

Marin, Ohisalo ja Andersson ovat nimenomaan vastustaneet tätä lakia, vaikka ne julkisuudessa muuta kotkottavat. Ja vaikka hallitus on tällä kaudella runnonut läpi valtavan määrän maahanmuuttajien ja jopa laittomasti maassa olevien asemaa parantavia lakeja. Tässä asiassa Marinin, Ohisalon ja Anderssonin "arvopohjaa" löytyy vain Somaliasta ja Afganistanista.

Tanskan sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen voisi vastata Ylen vaalikoneen kysymyksiin ja hänen ehdokkaakseen Uudellamaalla tulisi heti Riikka Purra. Sanna Marinin on turha matkustaa Pohjoismaiden sosiaalidemokraattien kokoukseen, koska yhdenkään muun Pohjoismaan demarien linja ei vastaa hänen suttuista "arvopohjaansa".

Eikä yhdessäkään toisessa Pohjoismaassa katsottaisi pitkään jatkuvasti valehtelevaa (sähkötuki) ja juhlivaa pääministeriä, joka jättää tärkeimmät tehtävänsä hoitamatta (Uniper).

Perussuomalainen puheenjohtaja/ministeri saisi heti esiintymiskiellon Yleen ja potkut viroistaan, jos hän huutaisi Paskapuhetta maan suurimman oppositiopuolueen puheenjohtajalle. Opetusministeri Li Andersson kuitenkin käyttäytyi kuin rantahuora Ylen suorassa lähetyksessä ja huusi Paskapuhetta Jussi Halla-aholle. Kaikissa muissa Pohjoismaissa se olisi tiennyt välitöntä eroa ministerinvirasta.

Entäs se pakolaisia koskeva "Arvopohja"?

Eikö näiden Ukrainan pakolaisten loistava vastaanotto ole osoittanut, miten perussuomalaiset suhtautuvat oikeisiin sotapakolaisiin. Ukrainan pakolaisista ilmeisesti jopa 99% on nimenomaan näitä naisia ja lapsia.

Vihreät sisäministerit Ohisalo ja Mikkonen järjestivät heti itärajalle valtavan organisaation vastaanottamaan Venäjältä tulevia muslimimiehiä, vaikka sitä vasta ennusteltiin, eikä sitä toivottua tuhansien partojen pärinää sitten tullutkaan. Sitten taas Ukrainan naisten ja lasten alkaessa tulla nämä vihreät sisäministerit tekivät heidän ilmoittautumisensa mahdollisimman vaikeaksi, eikä Länsisatamassa ollut ketään vastaanottamassa (vrt, Tornio 2015).

Suomeen jätettiin vain muutama paikka, missä Ukrainan naiset ja lapset saattoivat ilmoittautua, mutta jopa satojen kilometrien päässä. LIsäksi vain muutama poliisiasema otti ilmoittautumisia vastaan, vaikka jokaisessa poliisiautossakin on läppärit ja joka ainoalla Ukrainan pakolaisella henkilöpaperit mukana.