Suomi- neidon on nyt lopetettava pyllistely itään päin, koska Venäjän karhu käy vetäisemässä varvit aina niin halutessaan! Noin niinkuin vertauskuvallisesti sanottuna, ei siitä kannata kenenkään ruveta mielessään kuvia sommittelemaan.

Katsokaa alhaalla olevaa karttaa ja ymmärrätte Suomen olleen avoimen ja pitkän rajansa kanssa pahin Venäjän saartoa rikkova roistovaltio. Oikeastaan olemme olleet jopa sodan yksi osapuoli, mutta tyhmyyttämme emme ole vain käsittäneet olevamme väärällä puolella.

Tuhansilla ja tuhansilla venäläisillä on Suomessa loma- asuntoja tai yhteiskunnan ja armeijan infran kannalta kriittisten paikkojen vieressä olevia kiinteistöjä. Niiden omistusten varjolla he ovat vierailleet vapaasti Suomessa ja vieneet palatessaan sotilaskäyttöön soveltuvia mikrosiruja tai muuta pakotelistalla olevaa.

Yhden Oltermanni- juustomurikan sisällä on voinut olla kaikki mikrosirut mitä on tarvittu hyytyneen Suhoi- hävittäjän tai helikopterin saamiseksi takaisin Ukrainan rintamalle. Suomessa asuu tosin  vakituisesti lähes sata tuhatta venäläistä, joista vain muutama sata kokoontui protestoimaan rajan osittaista sulkua.

Nykyaikana venäläiset eivät tarvitse mitään sukulaisten kanssa naamatusten tapaamisia, koska kaikilla on kasvopuhelimet ja nettikamerat, joissa voi esitellä tarvittaesssa myös muita ruumiinosiaan. Koko maailma pärjäsi erossa toisistaan vuosia jopa koronaviruksen takia, joten se sama toimii nyt koraanipirujen kanssakin.

Mitä tehdä puomien ja rajojen väliin jääneiden pakolaisten kanssa, se on nyt suomalaisille unettomia öitä tuova kysymys. Ne nuoret ja terveet miehet ovat ennen rajalle tuloaan repineet paperinsa, joten heillä on kyllä voimia rahjustaa myös näköetäisyydellä piileskelevien ja onnistumistaan videoivien (bonus) Venäjän rajamiesten ja FSB: n agenttien luokse.

Otetaan yksi lumeen lyyhistynyt tajuton partaukko piikkilangan läpi turvaan ja jo ambulanssista kuuluu voitonriemuinen Allahu akbar- huuto. Se on miljoonan euron tilipäivä heimostaan karkotetulle pikkurikolliselle tai murhamiehelle. Ambulanssin valot ovat tuskin häipyneet, kun huomataan jo kaikkien tuhannen ja yhden partaukon makaavan lumessa "tajuttomina"! 

Ja pian raikaa kaikkien Luonan ja muiden miljonäärejä tekevien vastaanottokeskusten käytävillä ja katetuissa pöydissä: 

Allahu akbar ja nyt kalifaattia rakentamaan!

Kiltit Migrin tytöt ja sadat vapaaehtoistyöhön tulleet nuoret naiset katselevat sitten kyynelsilmin sitä pikkuisten partaukkojen riemua ja selkäkeikkanauruja Joulupukin maassa.

Pian pohjoiseen Suomeen kaikki voimansa keskittänyt SPR tekee taas vuoden 2015 veroista nettovoittoa ja vuokraa kokonaisia hotelleja tulijoille. Silloinhan SPR peri mm. Helsingissä olevan matkustajakodin jokaisesta petipaikasta 195€/vrk ja per henkilö monen hengen huoneessa, eikä Suomessa ollut silloin yhtään niin kallista hotellihuonetta. Ja Migristä jaettiin oikein lumilapiolla rahaa joka ilmansuuntaan!

Itärajalla on yksinkertaisesti menossa vain Venäjän armeijan operaatio, se pitää käsittää!

nato.jpg