Ihmisoikeusliitto vaatii poikien ei-lääketieteellisten ympärileikkausten suorittamista julkisessa terveydenhuollossa. Näin tämä lapsen törkeäksi pahoinpitelyksi luokiteltu toimenpide olisi rinnastettavissa julkiseen hammashuoltoon.

"Järjestö ei halua kieltää leikkauksia,koska ei usko,että ne sillä vähenisivät". Lapsia vain leikattaisiin epäasiallisissa olosuhteissa. Lähes päivittäin julkaistaan lehdissä tutkimuksia suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta, eikä se tunnu kielloista ja valistuksesta huolimatta vähenevän. Eikö olisikin siis paljon turvallisempaa piestä akkaansa terveyskeskuksen kellarissa ja lääkärin valvonnassa, eikä missä tahansa epäasiallisissa tiloissa. Pienen pojan ympärileikkauksesta kokemaa kipua vastaava kuritus tietäisi akalle ikimuistoista jouluaattoa. Huomatkaa kristallinkirkas logiikka näiden asioiden välillä!

Valtaosa julkisen terveydenhuollon lääkäreistä kieltäytyy tekemästä tätä kornia toimenpidettä, joten sosiaalitoimiston maksusitoumuksella nämä tulisivat hoitumaan yksityisellä sektorilla. Näin monen suomalaisen vanhuksen vuosieläkkeen verran veronmaksajien rahoja palaa jokaisessa silpomisoperaatiossa taivaan tuuliin.

Espoossa oli aikoinaan liikenteen ohjauksessa käytössä betoniporsaita, jotka tosiaan olivat porsaan näköisiä. Erivärisiksi maalattuja, nauravia ja isokorvaisia possuja, joiden päälle minunkin poikani piti aina ehdottomasti saada kiivetä. Muslimit keksivät kuitenkin vaatia niiden poistamista ja niinpä nuo kalliilla rahalla tehdyt koristukset kärrättiin kaatopaikalle. Kirjastojen lastenosastot ovat täynnä possuaiheisia satuja, mutta ilmeisesti niiden kohdalla tuli terve järki vastaan.

Työmailla olen oppinut huomaamaan monikulttuurisuuden rikkautena, mutta edellämainitun kaltaiset tapaukset etovat voimakkaasti. Näkisin mielelläni puolet naapureistani olevan venäläisiä, sillä kahdenvälisissä suhteissa he ovat erittäin ystävällisiä ja mielenkiintoisia ihmisiä. Välittöminä ihmisinä heidän kanssaan voi terveesti riidelläkin ja venäläinen nainen on perinteisesti ollut suomalaiselle miehelle suopea.

Mikäli muslimit rupeaisivat puuhaamaan moskeijaa asuinseudulleni, niin en laittaisi nimeäni vastustaviin listoihin. Pitäähän sitä nyt uskonnonvapaus olla. Sitä paljon puhuttua suvaitsevaisuutta vain toivoisi joskus löytyvän molempiin suuntiin.