tuoksua, tuoksua, tuoksua rakkauden! Niin lauloi Vera Telenius ja samaa rakkauden sanomaa levitti PS: n puoluesihteeri Arto Luukkanen Porissa Suomi Areenan ulkotapahtumassa.

Suomessa on nyt todennäköisesti koko maailman naisvaltaisin hallitus, mutta mielipidettä ulkomailla siitä eivät kysele ylet ja hesarit. He eivät kerro ulkomailla siitä asiasta, vaikka sen jos minkä kuvittelisi parantavan maakuvaamme.

Sen sijaan he kertovat, kuinka pohjoismaiselle tasolle leikattavat sosiaalitukemme tulevat "lisäämään lapsiperheiden suhteellista köyhyyttä". Ja niinhän siinä voipi käydäkin: Kotona makaavien ja työstä kieltäytyvien vanhempien perheellä ei ole pian enää samat tulot kuin työssäkäyvien vanhempien perheellä. Kuten tähän asti on tämä kauhistuttava Kannustinloukku mahdollistanut. Aivan kauheeta, apuva!

Vielä muutamia vuosia sitten vihreät ja Vasemmistofeministit vaativat yleisen äänestysikärajan laskemista 16 ikävuoteen. Mutta eivät enää, koska monissa nuorisovaaleissa ja tutkimuksissa on perussuomalaisten kannatus ollut 28- 38% noissa ikäluokissa. Ja se näkyy jo PS: n eduskuntaryhmän nuorissa tähdissä, joita eivät edes Yle ja Hesari ole voineet sivuuttaa olankohautuksella.

Nyt Yle, Hesari ja kumppanit käyvät hirveää noitavainoa persuja vastaan, mutta eihän nuoriso enää edes seuraa niitä. Ylen ja Hesarin toimituksissa on tiivis ryhmä 20- 30- vuotiaita naisia ja muutama Minnapetteri, jotka vartioivat toisiaan ja jokaisesta "väärästä" uutisesta tai sanavalinnasta joutuu kirjoittamaan kodista ja puutarhasta. Kuten se Adult Actress (huora, suom. huom.) Rakel Liekki määräsi kokeneen Ylen toimittaja Sanna Ukkolan tekemään. 

Viimeisimpien tutkimusten mukaan se on nimenomaan Some, jota nuoriso seuraa ja me some- aktiivit päätämme mistä puhutaan vaaleissa ja mistä puhutaan yleensäkin! Kyllä jämpti on niin!