Googlen uusi satojen jalkapallokenttien kokoinen halli Haminassa työllistää valmistuttuaan kymmeniä ihmisiä: "Investoinnit Suomeen ovat aina hyvä asia".
 

Onhan ne investoinnit aina hyvä asia, mutta kannattaako juhlia kun suoraan ja välillisesti 4. 000 ihmistä työllistäneen paperitehtaan tiloihin tulee 40 ihmistä työllistävä pornovarasto.

Osmo Soininvaara on kovasti kriittinen tuhansia ihmisiä työllistävän Metsä Groupin Kemin sellutehtaan suhteen ja toivoo Kemijärven sellutehdashankkeen kaatuvan kokonaan. 

Soininvaara arvostelee Kemin tehdasta nimenomaan sen takia, ettei Kemin kaukolämpöverkko pysty käyttämään kaikkea tehtaan hukkalämpöä. Hän haluaisi sen takia tehtaan Ouluun, mutta 100 km lisää puun kuljetusta iskisi tehtaan kannattavuuteen ja mitätöisi sen ilmastohyödyn.

Soininvaara ei kuitenkaan arvostele Haminaan tulevaa jo toista jättimäistä Googlen datakeskusta, vaikka juuri ne ovat valtavia ilmastokatastrofeja. Niiden jäähdytykseen käytetään valtava määrä verotonta sähköämme ja nämä "lämpövoimalat" syytävät kaiken hukkalämmön Suomenlahteen ja Suomen arktiselle taivaalle.

Mutta mitä tekee Äiti- Venäjän google Yandex Oy Mäntsälässä! Siellä kaikki konesalien hukkalämpö otetaan talteen ja sillä lämmitetään koko Mäntsälän kaupunki.

Heidi Hautala, Silvia Modig ja Sirpa Pietikäinen valittiin taas EU- parlamenttiin ja he tulevat tekemään kaikkensa Suomen teollisuuden ja Suomen kansan tuhoamiseksi Rysselistä käsin. Hautala, Pietikäinen, Kyllönen ja Ruohonen äänestivät reilu vuosi sitten Suomen metsähakkuita vastaan, kun jopa Ruotsin vihreät äänestivät niiden puolesta!

Haja-asutusalueilla asuville tuli tämä "Paskalaki", joka määrää 100. 000 ihmistä tekemään 6. 000- 10. 000 € kertainvestoinnin jätevesien käsittelyyn. Lain takaraja on nyt käsillä ja tuhannet joutuvat myymään mökkinsä ja pienissä punaisissa tuvissaan asuneita mummoja ja vaareja viedään köysissä kuntakeskusten vaivaistaloihin ja vuokrayksiöihin masentumaan. Koska sukulaisilla ei vaan ole tuollaisia summia rahaa ja kun siihen tulevat päälle vielä vuotuiset kustannukset.

Helsingissä taas puuhataan veroäyrin laskua, koska kaupungin voimaloissa palava halpa venäläinen kivihiili on tuonut kassaan valtavasti likaista rahaa. Siellä ei edes harkita tuhansien kaupungin vanhus-, kotipalveluissa yms käytettävien autojen muuttamista sähköautoiksi. Eikä sitä tehdä Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, eikä missään Suomen kaupungeissa, vaikka nämä kymmenettuhannet autot ajavat vain sellaista max 40 km ympyrää. Aivan ihanteellinen matka sähköautoille.

Ei tietenkään saatana, sillä se on vain maaseutuväestön ja työkansan tehtävä pelastaa ja maksaa ympäristöt ja ilmastot.