Ruotsin moderaatti (kokoomus) maahanmuuttoministeri Maria Malmer Stenegard vaatii jo julkisesti Hamasia kannattavien maahanmuuttajien karkottamista maasta. Sitten taas monet Ruotsin elinkeinoelämän johtajat ovat vaatineet sotalakien käyttöönottoa. Suomella on vielä pitkä matka tuohon Tipperaryyn, koska me kuljemme vieläkin ihan Bataclanin suuntaan!

Lähes päivittäin kauppareissuillani minä näen noita silmiä lukuunottamatta täysin mustiin pukeutuneita naisia, jotka liihottavat ison lapsilauman kanssa eteenpäin. Nuo naiset ovat yleenssä arabeja tai somaleja, sekä niitä al- Holista luksuskoneilla haettuja Isis- terrorijärjestön jäseniä.

Tuollaisella pukeutumisellaan he ovat sanoutuneet kokonaan irti suomalaisesta yhteiskunnasta, mutta tietysti sosiaalitoimistoa lukuunottamatta. Yksi syrjäytynyt nuori maksaa miljoonan suomalaisille veronmaksajille, joten sata tuollaista naisenkuvatusta 5- 15 lapsen kanssa vie joka kuukausi tuhansien suomalaisten työläisten maksamat verotulot. Ja näitä löytyy aina enemmän ja ne kustannukset vain kasvavat aina maailman tappiin, tai jo orastavaan Suomi Oy: n konkurssiin asti.

Monissa Euroopan maissa tuollainen pukeutuminen on sakon uhalla kielletty. Nyt jo Lauttasaareen ja muualle ryöstöretkille lähteneet nuoret miehet, näiden naisten jälkeläiset ja hengenheimolaiset, pukeutuvat jo julkisilla paikoilla samanlaisiin vain silmät näkyviin jättäviin asuihin. Hanskatkin heillä on kesäkuumilla käsissään, ettei tumma ihonväri näy, eikä DNA- jälkiä jää suomalaisnuorten verisiin kasvoihin.

Ranska kielsi jo vuosia sitten uskonnolliset tunnukset ja siis myös muslimityttöjen huivit kouluissa. Siitä nousi ensin paljon porua, mutta nyt siihen on jo hyvin sopeuduttu. Vähän aikaa sitten Ranska kielsi myös muslimien uskonnolliset kaavut, eikä siitäkään ole mellakoita syntynyt. Siellä kun ilmeisesti valtaosa on kuitenkin maltillisia muslimeja, kuten he myös Nizzan ja Bataclanin verilöylyjen jälkeen ymmärtävät asian vakavuuden.

Meillä olisi nyt korkea aika tehdä samoja päätöksiä. Ei nuorten tyttöjen tarvitse tietysti islamia hylätä, mutta huiviton oleskelu koulussa osoittaa heille asian naurettavuuden ja kuinka naisia sortavia nuo pakkohuivit ovat. Kivikautista kulttuuria edustavat isät ja sukulaismiehet tietysti ryhtyvät väkivaltaan, mutta muutaman tuhannen karkottaminen auttanee siihen. Olisihan se miellyttävää ja turvallista kävellä kaduilla, jos vastaan tulisi enemmän huivittomia Seida Sohrabin kaltaisia mamu- naisia.

Ylellä oli taas lapsellinen juttu Jerusalemin arabien lisääntyneestä häirinnästä  (mikroaggressio!). Suurella osalla juutalaisia on kuitenkin aseet aina mukanaan, joten tänä päivänä täytyy vain ihailla heidän itsehillintäänsä näitä Hamasia kannattavia kohtaan!

Minä olen vanhempana miehenä selvinnyt viime vuosina vain nipin napin monesta tilanteesta, joissa olen ollut vähällä joutua tuntemattoman muslimimiehen pahoinpitelemäksi. Joka kerta on kyseessä ollut muslimi ja olen selvinnyt vain nopeuteni ja neuvokkuuteni ansiosta. Kuljen aina selvinpäin, joten siitä ei ole kysymys.

Muillakin suomalaisilla miehillä on varmasti paljon samanlaisia kokemuksia, mutta niitä on turha ilmoittaa poliisin "mitäs sinä sitten teit"- taposille, puhumattakaan että asia kiinnostaisi Ylen tai Hesarin ruikkutoimittajia.