Kreikassa ja ilmeisesti muissakin Välimeren maissa kaikki huijauksen muodot ovat mahdollisia. Nyt on paljastunut, että Kreikassa on maksettu valtion eläkettä 4500 kuolleelle virkamiehelle. Lisäksi maassa ruvetaan tarkastamaan kuinka moni 9000 satavuotiaasta on tosiasiassa enää elossa. Suomessa on elossa  352 satavuotiasta, joten siitä voi arvioida ainakin 8500 kreikkalaisen ”satavuotiaan” olevan jo manan majoilla.


Tässäpä hyvä vinkki tarpeeksi kovapintaisille suomalaisillekin huijareille. Haudataan mummo tai vaari salaa ja nostetaan vaan eläkettä. Mahdollisen tarkastuksen sattuessa lainataan naapurin mummoa ja esitellään kylmästi omanaan.


Ei sovi sittenkään suomalaiseen kulttuuriin, mutta kreikkalaiseen sopii. Mielipiteet muuallakin Euroopassa ovat kuitenkin nopeasti kääntymässä siihen suuntaan, että tuosta pelleilystä tulee pian loppu. Kreikka pääsi tilastoja huijaamalla euroalueen jäseneksi, joten niillä perusteilla se voidaan myös erottaa rahaliitosta. Kaiken aikaa paljastuu koko ajan hullumpia kuvioita.