Tässä on Professorin ajatuksia- blogin kirjoitus siitä, kuinka juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja on saanut selkeän uhkailuviestin Aalto- yliopistossa assistenttina työskentelevältä Osama bin Shafaatilta.

Tuo on tänä päivänä todella vaarallista, koska Gazan sodan takia muslimien terrori- iskut juutalaisia kohtaan ovat vain ajan kysymys. Juutalaiset ovat jo sulkeneet kaikki julkiset tilansa ja monilla heistä on poliisivartiot, kuten myös synagogien vartointia on entisestäänkin tehostettu. Juutalaisilla on nyt lähes 1930- lukuun verrattava tilanne!

Tässä on jälleen kerran erikoista Ylen uutisointi asiasta; se kertoo uhkailusta, mutta ei kerro mitään tekijän muslimitaustasta. Samaan aikaan se sivuillaan revittelee uutisia jostain "terrorismista" (väärä pommiuhkaus), jonka epäilty on joskus ollut yhteydessä perussuomalaisiin ja nimenomaan jo otsikossa tuota PS- taustaa korostaen. Entisiä ja nykyisiä PS- kannattajia löytyy Suomesta varmasti jo yli miljoona.

Samalla tässä tulee esille poliisin valikoiva tapa kertoa asioista. Viime vuosina tutkinnassa ja oikeudessa on ollut monia juttuja islamilaisen terrorin valmistelusta ja uhasta, mutta poliisi ei ole kertonut mitään tekijöiden taustoista.

Sitten taas Kauniaisiissa 19- vuotias ukrainalaistyttö puukotti kotonaan ilmeisesti sinne tunkeutunutta (väkisin jäänyttä) muslimimiestä ja poliisi ilmoitti jo tunneissa kaikille lehdille tekijän ukrainalaisuuden, sekä kyseessä olevan julma murhayritys. Vaikka suomalaisen naisen ja suomalaisen miehen kyseessä oltua olisi vain ihmetelty meidän suomalaisten miesten loputonta pahuutta ja naista olisi juhlittu feminismin suurena sankarina.

Olen kirjoitellut tuosta naapuriini tulleesta isosta vokista (vastaanottokeskus) ja sinne ensimmäisinä saapuneista Ukrainan naisista ja lapsista. Ja kuten epäilinkin, nyt sinne tuleekin jo niitä tyypillisiä "pakolaisia" Lähi- idästä ja Afrikasta. Ja ne ovat 18- 30- vuotiaita miehiä, joilla yhdelläkään ei ole papereita, koska he haluavat esiintyä lapsina, keksiä itselleen uudet nimet ja komean menneisyyden.

Tämä on nimittäin rauhallinen ja kylämäinen perhealue, jonka läpi kulkee vain yksi tie ja siihen aivan keskelle nuo vokin ympäristöään korkeammat talot yhtäkkiä vain ilmestyivät. Naapurien mukaan laittomasti, koska vieläkin niitä mainostetaan netissä tavallisina perheasuntoina.

Ukrainalaiset naiset ja lapset ovat vain hienoja vieraita, jotka kotiutuvat tai palaavat kotimaahansa parissa vuodessa. Sen jälkeen n. 130 asuntoon voi kuitenkin jäädä 3- 10 vuodeksi asumaan satoja tummahipiäisiä nuoria miehiä, joiden oikeita nimiä ja taustoja ei tiedä kukaan. Mutta joiden tekemiset Suomessa on valitettavasti jo hyvin nähty.

Vokin ympärillä 30- 100 metrin säteellä on kymmeniä uusiakin omakoti- ja rivitaloja, joiden omistajat ovat jo huolissaan asuntojensa hintojen laskusta. Tai raivoissaan ja kyrpiintyneitä, koska olen jutellut muutaman koiraa ulkoiluttaneen kanssa! Tämä on selvästi keskiluokkainen alue, joten hintojen putoaminen 30- 60% ja satoja tuhansia on aivan varma asia. Jos nyt yleensä menevät edes kaupaksi. Täällä on ihan hyvä asua, kunhan muistaa ettei mene ulos kello 20. 00 jälkeen! Ruotsi.