Ruotsalaiset tekopyhät perkeleet ovat aina vähän väliä syyttelemässä Suomea liiallisesta veljeilystä Hitlerin Saksan kanssa. Koko sodan ajan Ruotsin teollisuus pyöri täysillä toimittaen Saksalle rautaa ja terästeollisuuden tuotteita. Ruotsalaiset kuulalaakerit liikuttivat natsi- Saksan armeijan panssarivauja ja vilkas kaupankäynti oli molemminpuolista.

 

Saksan armeijan osastot saivat käyttää Ruotsin maaperää siirtyessään uusiin valloitussodan asemiin. Brittien yrittäessä tuhota Narvikista karkoittamaansa Saksan Vuoristoarmeijan osastoa ruotsalaisten junat oli ajettu jo rajalle asemiin mahdollista saksalaisten pelastamista varten. Hitler hyökkäsi kuitenkin juuri silloin Pariisiin ja britit lähtivät sinne sotimaan.

 

Ruotsille juhlapuheissa niin rakkaat veljeskansat Tanska ja Norja olivat natsiarmeijan rautakoron alla, mutta vauvanlihainen svenssonien sankarikansa ei tehnyt elettäkään veljiensä puolustamiseksi.

 

Wallenbergin suku antoi teollisuuslaitoksensa saksalaisten käyttöön, mutta USA: n senaatin kuulusteluissa heidät vapautettiin ja vieläpä Saksaan jäänyt omaisuuskin palautettiin.

 

Asiantuntijoiden mukaan Saksa olisi luhistunut vuotta aiemmin, jos ruotsalaiset olisivat räjäyttäneet tehtaansa ja kaivoksensa. Kieltäytyminen myymästä olisi johtanut vain miehitykseen, siksi tuhoaminen olisi ollut turvallisempaa. 

 

Ruotsi on ollut ja on edelleenkin kaikessa esimerkillinen yhteiskunta ja tiedossa on kyllä Raoul Wallenbergin juutalaisten pelastamiset, mutta välillisesti Ruotsin valtio osallistui miljoonien ihmisten murhiin.

 

Yhä vieläkin maailmalla tuomitaan entisiä natseja ja heidän apureitaan, mutta jostain kumman syystä Ruotsin rooli on jäänyt tutkimatta. Tästä on keskusteltava, koska tekopyhät ruotsalaiset kaivavat aina tasaisin välein esiin Suomen roolin Saksan liittolaisena. Vaikka Ruotsi oli Saksalle monta kertaa tärkeämpi liittolainen kuin Suomi.