Miesasialiike torpattiin Helsinki Pride -kulkueesta: eivät kannata samoja arvoja.

On pakko vielä tänäänkin kirjoittaa tuosta naisten vajavaisesta tasa- arvon ja suvaitsevaisuuden käsityksestä, kun sattui tuo Pride- uutinen silmien väliin. Nuo Pride kulkueessa mekastavat friikit ihailevat muslimeja, jotka ovat maailman pahimpia naisten sortajia ja joiden mukaan homoille kuuluu kuolemantuomio.

Silti yleistä ja yhtäläistä tasa- arvoa kaikille rotuun, sukupuoleen tai uskontoon katsomatta ajava Miesten tasa- arvo ry. suljettiin ulos tuosta kulkueesta. Vaikka Pride- järjestöt ja tuollaiset kulkueet ympäri maata saavat runsaasti yhteiskunnan rahoitusta. Suomalaiset naiset eivät siis kykene ymmärtämään tasa- arvon tarkoitusta ja tämä Jutta Urpilaisen aivan järjetön twiitti kuvaakin itseasiassa hyvin tiettyjen suomalaisten naisten vajavaista järjenjuoksua.

jutta.jpg

– Tuntuu pieneltä ja nöyrältä olla tässä kauniissa paikassa, joka ilmentää islamin sanomaa rauhasta, monimuotoisuudesta ja suvaitsevaisuudesta, Urpilainen kirjoittaa. Urpilaisen täyttyy olla jo selkeästi vajaaälyinen, koska Emiraateissa homoille annetaan kuolemantuomio ja maa käy Jemenissä sotaa saudien rinnalla.

Suomessa vouhotetaan edelleenkin naisvihasta, vaikka kahdeksasta (8) puoluejohtajasta seitsemän (7) on naisia ja vaikka hallituksessa on selvä naisenemmistö. Itsekin kannatin Riikka Purran valintaa PS: n johtoon, koska olen hetero ja sitä kaikkien tasa- arvoa kannattava kantakirjasuomalainen mies.

Nyt on jo vuosia puhuttu tuosta maahanmuuttajataustaisten (allahu akbar!) taksinkuljettajien harjoittamasta terrorista, vaikka työkalut ja lainsäädäntö sen korjaamiseen ovat koko ajan olleet olemassa. Ja vaikka muilla työpaikoilla suhtaudutaan ankarasti pieneenkin kiusaamiseen ja ahdisteluun. Tämä vain sen takia, että nuo taksialan työtovereitaan ja asiakkaita terrorisoivat ovat pakolaisina tulleita muslimeja.

Meillä oli rakennuksilla monesti 70% työmaan työntekijöistä ulkomaalaisia, mutta pahimmillaan kiistat hoidettiin kiroamalla ja huutamalla. Koska nämä ulkolaiset olivat lähes poikkeuksetta kristittyjä, ateisteja ja eurooppalaisia.

Helsingin taksitolpilla on jo tuhottu pesäpallomailalla suomalaisten autoja ja lyöty nyrkillä naamaan suomalaista naiskuljettajaa. Suomalaiset taksit eivät enää uskalla valittaa mistään ja vetäytyvät muualle päivystämään vähempiä kyytejä. Seuraavaksi tulevat ampumiset, kuten Ruotsin taksisodissa on jo tapahtunut.

Ja tämä yleistyy:

Joitakin vuosia sitten lähdin tapaamaan erästä tuttua nosturikuskia K: n kaupungissa (Espoo, suom. huom.) sijaitsevassa ravintolassa. No siinä sitten puolisen tuntia keskustelimme, minä join kahvit ja poistuin autolla. Ajettuani pari kilometriä tämä kaverini soittaa ja kysyy voinko tulla takaisin. Eräs hänelle puolituttu nainen oli tilannut taksin, mutta sitä ajoikin mustaihoinen kuljettaja. Omien ja naiskavereidensa karvaiden kokemusten takia hän ei vain uskaltanut lähteä pimeänä iltana sellaiseen kyytiin.