Palestiinalaiset voisivat saada oman valtion vain yhdellä luodilla, jos se ammuttaisiin oikeaan päähän. Nimittäin tämän kuvassa vasemmalla olevan Jordanian kuninkaan päähän. Silloin valtaan nousisi oikealla oleva kuningatar, joka on syntyperältään palestiinalainen. Ennenhän puhuttiinkin aina Trans- Jordaniasta, mutta tuskinpa tuo kuningatar sentään transsu on!

jordania.jpgrauno.jpg

Tämä ei ole vain minun keksintöäni tai hallusinaatiota, vaan tästä asiasta on spekuloitu lukemattomia kertoja Jerusalem studion asiantuntijoiden kesken. Oikeastaan siellä onkin ihmetelty, ettei tuota murhaa ole vielä tehty.

Jordanian väestöstä nimittäin jopa 60- 70% on taustaltaan palestiinalaisia. Vuonna 1948 Israelin alueelta ja myöhemmin Länsirannalta paenneita.

Tuon laukauksen jälkeen Jordaniassa syntyisi tietysti sisällissota, mutta sehän on normaali olotila useimmissa arabimaissa. Jordanian armeijaa hallitsevat beduiinit, joilla on korkea moraali ja jotka kunnioittavat myös Israelin siviilejä ja israelilaisia sotavainajia. 

Olisihan se ainakin jonkin aikaa Israelille helpotus, jos palestiinan terroristit sotia nujuaisivat muita arabeja vastaan Jordanian hietikoilla.

Suomessa olisi nyt 50 miljoonaa asukasta, jos meillä olisi ollut se kehitysmaille ja Jordanialle tyypillinen järjetön väestönkasvu.