Nykyinen hallitus käytti ensimmäiset kahdeksan kuukautta Sipilän hallituksen päätösten purkamiseen. Sen jälkeen se ei ole saanut aikaiseksi oikeastaan mitään, vaan kaikki vappusataset, työllisyystoimet, hoitajamitoitukset, etc ovat tussahtaneet, tai ne on siirretty vuosien ja jopa vuosikymmenten päästä toteutettaviksi. Siis seuraaville hallituksille on määrätty tehtäväksi tietyt uudistukset ja lait!

Jokainen täysijärkinen tajuaa kuitenkin, että jo seuraavassa vaalikampanjassaan oppositiopuolueet lupaavat poistaa heti valtaan päästyään kaikki Marinin hallituksen pahimmat ”uudistukset”. Ja ne vaalit voivat olla jo puolen vuoden sisällä, mutta viimeistään 2023.

- Itäsuomalaisia poikia syrjivä pakkoruotsin laajennus lukioissa heti pois. 

Ei riitä, että annamme muille yhden kielen verran tasoitusta. Sisäpoliittisista syistä pakotamme koululaisemme opettelemaan myös toista lähes yhtä käyttökelvotonta kieltä (pakkoruotsi, toim. huom.). Kaksi kieltä tasoituksena on jo aika paljon. Osmo Soininvaara. Koko pakkoruotsi pois.

- Opettajien mielestä vain 10% nuorista tarvitsee ylimääräisen kouluvuoden, joten se välittömästi pois.

- Kotimaisesta turpeesta tulee 12% Suomen hiilidioksidipäästöistä, mutta on järjetöntä korvata se ulkomaisella puupelletillä, joka toisi edelleen 10% Suomen päästöistä. Siitä 2% ilmasto- orgasmista syntyisi kuitenkin 12. 000 päätösperäistä työtöntä, joten se heti pois.

- EU: n yhteinen tavoite on saavuttaa hiilineutraalius vuonna 2050, joten miksi ihmeessä seuraava hallitus sitoutuisi Helsingin vihreiden ja pinkkifeministien päätökseen tehdä tuo Suomessa 15 vuotta aikaisemmin. Se kun on täysin mahdotonta, Suomi alkaa olla jo katastrofaalisessa tilassa.

Tuo Fatim Diarran lahjuksena saatu polkupyörä osoitti jälleen konkreettisesti kuinka vähän vihreät noudattavat omia opetuksiaan, joita he niin tiukasti vaativat muilta.

Joskus vuosia sitten olin rakentamassa Hitas- taloa Helsingin vihreille kermankuorijoille. Asukkaat olivat sitä ehdotonta eliittiä: pinkkivihreiden entinen puheenjohtaja Andersson, Helsingin johdossa ja ministereinäkin toimineita Krohnin (Irina, Heidi) 4- henkinen perhe, lääkäreitä, apteekkareita, dosentteja, etc. Tästä porukasta monet olivat olleet päättämässä Yrjönkadun uimahallin saunan puukiukaan kieltämisestä, mutta omaan taloonsa he ottivat lähes samanlaisen. Jatkuvalämmitteinen mustaa savua syöksevä hirviö, jolle varta vasten tilattu autonosturi nosti rekkalasteittain puuta talon katolle. Kuvitelkaapa, että 20. 000 Helsingin ja pk- seudun kerrostaloa tekisi samanlaisen ilmaston joukkoraiskauksen!