Kymmenet tuhannet ihmiset ovat jo siirtyneet koronan takia etätöihin ympäri Suomea. Kesämökkien myynti on kasvanut  40% ja tämä jo koronan ja etätyön alkutohinoissa. Monissa kunnissa suunnitellaan jo palveluseteliä uusien tulijoiden houkuttelemiseksi ja todennäköisesti myös kesämökkien muuttoa talviasuttaviksi hidastavaa byrokratiaa ollaan sujuvoittamassa.

Seuraavaksi Sysmän, Mäntyharjun ja Kittilän kaltaiset lomakunnat rakentavat varmaan pian rivitaloja, joiden asunnot pannaan myyntiin tai vähän kalliimmalle vuokralle. Moni maallemuuttaja haluaa asua vain kilometrien päässä olevien kalavesien ja puhtaan luonnon lähellä, mutta he eivät halua riesakseen lumitöitä ja muuta omakotiasumiseen liittyvää.

Etätyön takia maalle muuttavien on muutenkin parempi asua kuntakeskuksissa, koska silloin ovat terveyskeskukset, koulut ja päivähoidot kävelymatkan päässä. Myös ulkomaalaisia näkyy muuttavan Suomeen ja luulisi ainakin ruotsalaisten ja ruotsinsuomalaisten olevan yhä enemmän kiinnostuneita. Ruotsissa kun valkonaamojen asuinalueet supistuvat koko ajan ja yhä useammassa koulussa lapset puhuvat välitunnilla vain arabiaa ja somalia. Lisäksi tietysti maan aina vaan pahemmaksi menevä väkivalta ja ryöstelyt, joita ei Suomen maaseudulla ole.

Kepulien masinoima Maakunta- sote tulee imaisemaan rahat Helsingistä ja isommista kaupungeista, joten niissä on pian huonompi terveydenhoito ja pidemmät jonot kuin Posiolla. Nuo Helsingin rahat ja kaikki varallisuus on maaseudulta ryöstettyä, joten siinä tapahtuu vain oikeus.

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori ja hänen kumppaninsa huusivat hajasijoituksen mielettömyydestä Lääkeviraston Kuopioon siirron yhteydessä. Sitten nämä samat vapaavuoret halusivat välttämättä EU: n Britanniassa olleen Lääkeviraston Suomeen, tuhansien kilometrien päähän EU: n ytimestä. Viraston työntekijät kuitenkin vastustivat tätä hajasijoitusta ja uhkasivat joukkoerolla (70%), jos heidän työpaikkansa siirretään ”Euroopan Kittilään”.

Nyt Helsinki saa pitää kaikki sinne haalimansa ja Suomen kansan maksamat tyhjät virastot ja pääkonttorit, koska niiden työntekijät hajautuvat etätöihin ympäri Suomea. Sinne vielä jäljellä olevaan Impivaaraan.

Helsingissä on tulossa tiukka pormestarinvaali, jossa voi tulla suuriakin yllätyksiä. Lopullisen nimityksen tekevä kaupunginvaltuusto tuskin valitsee äänikuninkaaksi nousevaa Jussi Halla- ahoa pormestariksi. Silloin seuraava vaihtoehto voi olla vihreiden ehdokas Anni Sinnemäki. Vihreät ovat kuitenkin monta kertaa pettäneet sopimukset Kokoomuksen kanssa ja nyt näillä voi olla tilaisuus herkulliseen kostoon.

He äänestävät ihan piruuttaan demarien Nasima Razmyarin pormestariksi. Muslimien asioista jatkuvasti puhunut Nasima saakin siitä oman pikku- Afganistaninsa, kun muslimipakolaiset pakkautuvat omiin kalifaatteihinsa ja alkavat sotia huumereviireistä. Helsingin väestönkasvu tulee lähes kokonaan maahanmuutosta ja nimenomaan muslimipakolaisten maahanmuutosta. Sama laulu sortuvissa Espoossa ja Vantaalla.

VAROITUS!

Tämä blogi on nyt sitä paljon puhuttua nettirikollisuutta, josta sisäministeri Ohisalo on jo alkanut pauhata. Kaikki tätä lukevat joutuvat nettipoliisin ympärivuorokautiseen tarkkailuun! Minulla oli Facebook- tili, jonne olin linkittänyt pelkästään tämän blogin kirjoituksia. Nyt Ohisalon ajatuspoliisi on sen poistanut. Ohisalon puhdistusten edetessä katoaa myös tämä blogi, kuten katovat myös Yrjöperskeles, Professorin ajatuksia ja lukemattomat muut blogit. 

Suomessa on 350 terroristiepäiltyä, joita valvoo tuskin kukaan. Sen sijaan netissä on jo tuntematon määrä näitä taposia ja muita joutilaita, jotka etsivät "ählämi" sanojen kaltaisia vakavia nettirikoksia. Kaikki tietävät miten kävi Päivi Räsäselle, joten pian alkavat Maria "Vysinski" Ohisalon näytösoikeudenkäynnit kauheita nettirikollisia vastaan.

Tästäkin kirjoituksestani tulee varmasti tuomio nettirikollisuudesta, vaikka moni voisi käsittää sen aivan toisin.

Tällä alakuvan miehellä sen sijaan on Ruotsissa jo 152. 000 seuraajaa, joten sellaista Ohisalo haluaa Suomeenkin. Mies välitttää ja myy väärennettyjä lääkärintodistuksia ja kehottaa kaikkia maahanmuuttajia elämään sosiaalituella. Jopa Ruotsin yle oli ylistänyt tätä yhteiskunnallista vaikuttajaa, jonka opetukset tosiaan näkyvät jo ruotsalaisessa yhteiskunnassa!

 

lataus.jpg