Täällä Suomessa me elämme Ruotsin tapaan rajattoman suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden aikaa, joten meidänkin pitää ottaa pitkä digiloikka (kebabloikka) taaksepäin naisten vapauksissa ja tasa- arvossa.

Ainakin Tukholmassa, Malmössä, Kristianstadissa ja Helsingborgissa on jo vaaleanpunaisia tyttötakseja (tjejtaxi), joiden kyljessä lukee ”naiskuljettaja”. Ne ottavat kyytiin myös pariskuntia ja miehiäkin, mutta ne on tarkoitettu ennen kaikkea yleisiä takseja pelkääviä naisia ja tyttöjä varten.

tjejtaxi.jfif

Ruotsissa suurin osa taksikuskeista on jo ulkomaalaistaustaisia ja varsinkin muslimitaustaisia miehiä. Nämä sitten lähentelevät, jahtaavat kaikin tavoin ja hyvin usein myös raiskaavat naispuolisia asiakkaitaan.

Joka viikonlopun jälkeen Ruotsissa tulee myös valtavasti ilmoituksia taksikuskien varastamista korteista. Jollain kikalla kuljettaja saa aina asiakkaan pankkikortin käteensä ja vaihtaa sen jo aikaisemmin varastettuun ja tyhjennettyyn korttiin. Hän esimerkiksi ojentaa maksupäätteen asiakkaalle, näkee lyödyn koodin ja ennen kuitin tuloa hän tempaisee päätteen käteensä ja vaihtaa kortin. Pimeät taksit puolestaan pyytävät apua tankkaamiseen ja siinä hässäkässä vaihtavat kortin.

Hyvin usein asiakas yrittää käyttää korttiaan vasta muutaman päivän kuluttua, huomaa vasta silloin varkauden ja tili on jo tyhjennetty. Nyt on sitten vielä tuo lähimaksu (max. 50€), jolloin ei tarvitse tietää edes kortin tunnuslukua. Muutamassa päivässä taksikuski ehtii jo tyhjentää sen pikkuista eläkettä nauttivan mummon tilin, joka sai ”aivan ihanan Mohammedin” ajaman kyydin tervauskeskukseen.

Joitakin vuosia sitten lähdin tapaamaan erästä tuttua nosturikuskia K: n kaupungissa (Espoo, suom. huom.) sijaitsevassa ravintolassa. No siinä sitten puolisen tuntia keskustelimme, minä join kahvit ja poistuin autolla. Ajettuani pari kilometriä tämä kaverini soittaa ja kysyy voinko tulla takaisin. Eräs hänelle puolituttu nainen oli tilannut taksin, mutta sitä ajoikin mustaihoinen kuljettaja. Omien ja naiskavereidensa karvaiden kokemusten takia hän ei vain uskaltanut lähteä pimeänä iltana sellaiseen kyytiin.

Ajelin sitten takaisin ravintolan pihaan ja siellä musta mies viittoi ja raivosi ravintolan portsarille. Työkaverini näki minut ikkunasta ja syöksyi autolle kaksvitonen blondi kainalossaan. Melkoinen seksipommi, joten oli helppo kuvitella miten mamu- kuljettajat häntä ahdistelivat.

Tuo nainen näki heti minun olevan itselleen täysin tuntematon, suorastaan testosteronia roiskuva orhi, mutta minä olin kuitenkin selvästi kantakirjasuomalainen mies, jollaisiin hän oli tottunut luottamaan. Niin minä sitten ajoin hänet kotiinsa (ilmaiseksi, tietenkin) ja tuon vajaan puolituntisen aikana tämä nuori nainen sai kokea välähdyksen legendääristä Impivaaraa ja ehkäpä jopa tuulahduksen Talvisodan henkeä.

Nythän varsinkin Helsingin seudun takseissa vallitsee täysi sekasorto ja monikulttuurinen anarkia. Ulkomaalaiset taksikuskit tappelevat asiakkaistaan, ihmisiä raahataan ilman mitään taksitunnuksia oleviin autoihin, kuljettajat eivät osaa mitään kieltä ja asiakkaita raiskataan.