Halsingissä paljastui nyt tuo satojen pakolaistaustaisten nuorten raaka ryöstely ja sitä selitellään suomalaisten rasismilla ja vaaditaan laitettavaksi "tuhannen tuhatta milijooonaa" euroa muslimipakolaisten elämän muuttamiseksi entistäkin helpommaksi ja heillä pitää olla rahaa taskujen lisäksi myös repuissa. Täällä pääkaupunkiseudulla on somaleilla ja muillakin muslimipakolaisryhmillä jokaisessa lähiössä montakin "yhteistä olohuonetta", joiden vuokrat ja henkilökunnan palkat maksetaan verorahoilla. Mutta kun mikään ei riitä!

 ”Helsingissä on kansainvälisestikin ainutlaatuista se, että olemme täällä onnistuneet välttämään sitä, että tietyt alueet olisivat leimautuneet tiettyjen ihmisryhmien asuinalueiksi. Meillä on aika heterogeeninen asukaskunta myös lähiöissä.”  sanoo kehittämisneuvos Aarne Kinnunen oikeusministeriön koordinoimasta rikoksentorjuntaneuvostosta.

Ihan äskettäin julkaistiin uuden Itäkeskuksen voittanut suunnitelma ja professori Pentti Murole on tätä mieltä siitä:

Jotenkin vaikuttaisi siltä, että ajatuksissa keskitytään nimenomaan ja vain islamilaiseen vähemmistöön, ei niinkään laajasti koko siihen lähes yhdensäänkymmeneen prosenttiin, joka on Helsingin kasvun ulkomaalaistaustaisten osuus.

Vanhan Puhoksen muslimien rukoushuone (moskeija) siirretään uusiin ja suurempiin tiloihin (kauppakeskukseen?), minkä lisäksi sen ympärille rakennetaan runsaasti oleskelutiloja, jotta muslimit voivat tuhansien ihmisten joukolla juhlia islamin juhlapyhiä. Ei siis pyritä estämään Ruotsin kehitystä, vaan varta vasten suunnitellaan ja rakennetaan se Kalifaatti valmiiksi ääri- islamia, huumesotia, rikollisuutta ja terrorismiin koulutusta varten.

Helsingissä ollaan valmiita käyttämään rahaa ja näkemään vaivaa siihen, että kehityskulku ei olisi samanlainen kuin esimerkiksi Ruotsissa. Keinoja löytyy, sanoo Helsingin kaupungin turvallisuus- ja valmiusyksikön päällikkö Niina Snö sanoo. Eihän siinä muuta kuin otetaan vanhainkodeissa asuvilta vanhuksilta se viimeinenkin juustoviipale pois leivän päältä. Jos heillä nyt sitä on enää ollutkaan.

Pyrkiessään Helsingin apulaiskaupunginjohtajaksi Tuija Brax ylisti tukholmalaisen Rinkebyn palkittua koulua ja halusi sellaisia myös Helsinkiin. Brax väitti radiossa oppilaiden matkustavan muualtakin Tukholmasta tähän palkittuun kouluun, mutta se olikin aivan päinvastoin: kaikki parhaat oppilaat matkustivat päivittäin kaupungin muihin kouluihin. Rinkebyn koulu ei ole ansainnut palkintojaan, se on tutkittu moneen kertaan, puolet oppilaista ei saa päästötodistusta, vaikka koulussa on kaksinkertainen määrä opettajia.

Helsinki on ostanut asuntoja pakolaisille segregaation välttämiseksi ja sitä tehdään ilmeisesti vieläkin. Eräs pitkäaikainen työtoverini oli varakkaan vaimonsa kanssa ollut osakkaana eräässä klinikassa ja hän kertoi moneen kertaan 60- vuotiaalle naislääkärille sattuneen monikulttuurisuuskohtaamisen (vrt. sydänkohtaus).

Helsinki oli ostanut asunnon varakkaiden asuinalueelta Lauttasaaresta ja taloon muutti somaliperhe. Jonain päivänä tämä naislääkäri oli huomannut somalilapsien tunkevan tikkuja parkkipaikan lämmitystolppien avaimenreikiin. Sitähän lapset aina tekevät kaikkialla maailmassa, enkä uskalla edes kertoa mitä kaikkea minä ja kaverini teimme nöösipoikina.

Tämä nainen meni sitten ystävällisesti huomauttamaan somaliäidille asiasta ja kertoi kuinka tärkeitä autojen lämmitystolpat ovat Suomen talvessa. Somali- isä kuitenkin nosti asiasta hirveän haloon, syytti rasismista ja alkoi vainota tätä naista. Hän muun muassa osti kaupasta kananpaskalannoitetta ja veti siitä sotkemaansa velliä paksun kerroksen tämän naisen asunnon ulko- oveen. Asiaa tietysti selviteltiin myös Helsingin kaupungin edustajien kanssa, mutta provokaatio mikä provokaatio. Herra Muslimi oli vain "oirehtinut", kuten nämä Helsingin pakolaistaustaiset nuoret puukottaja/ryöstäjätkin "oirehtivat" ja niinpä tuo naislääkäri möi asuntonsa ja muutti pois.