Naisten "ansiosta" Suomen polittiseen keskusteluun on tullut nykyisin paljon sanastoa, jota ennen käytettiin vain päiväkodeissa. Tulee paha mieli, naisvihaa, kiusausta jne.

Tämä arvosteluni koskee tietysti vain viherfeministiseksi muuttunutta vasemmistoa, hallituksessa meillä on harvinaisen pragmaattinen ja kaikin tavoin pätevä naisenemmistö.

Nyt käsiteltävänä oleva rajalaki tulisi käyttöön vain poikkeustapauksissa ja erillisellä päätöksellä. Siis Venäjän yllättäen käynnistämällä hybridisodalla, jolloin Putin kasaisi rajalle muutamassa päivässä kymmeniä tuhansia pakolaisia tulemaan väkisin rajan yli.

Nyt Suomi on sellaisessa tilanteessa täysin avuton ja viranomaiset voivat vain kirjata kaikkien tulijoiden valehtelemat nimet ja kotimaat ylös. Hallitus joutuu hätäisesti tekemään satojen miljoonien  lisäbudjetteja (Sipilä, 800 milj €), sekä kaikki mahdolliset hotellit ja tilat otetaan heidän majoittamiseensa.

Vantaan vihreän kaupunginvaltuutettu Eva Tawasolin perhe sai turvapaikan valehtelemalla olevansa afganistanilaisia, mutta nyt tuo nainen retostelee niin iranilaisena. Hän on tosin opiskellut ja menestynyt, ei käytä huivia ja kaapua, mutta sisällä on musta talibaani. Jossain kirjoituksessaan hän nimittäin väitti suomalaisilla miehillä olevan täsmälleen samanlaista kunniakulttuuria kuin muslimeillakin!

Ylellä on nykyään vain tuntemattomia naisia asiantuntijoina ja tänään oli taas sellainen "ihmisoikeusaktivisti" kaakattamassa tuosta rajalaista.

Jokaisen poliisiauton takakontissa on konepistoolit hätätilanteita varten ja lisäksi jossain kellareissa voimistelee Karhukopla erikoistilanteita varten. Tuo rajalaki olisi nimenomaan vain samanlaista hätävaraa.

Minä olin Sellossa paikalla sen kuuden ihmisen hengen vaatineen ammuskelun aikana. Olin jo menossa sisään Prisman porteilla, mutta päätin käydä ensin viereisellä Ärrällä. Yritin palata parikymmentä minuuttia myöhemmin, mutta jo silloin joka puolella juoksi kypäräpäisiä Karhukoplan miehiä konepistoolit käsissään. Homma hoidettiinkin sitten harvinaisen pätevästi, eikä ruvettu vain isolla joukolla parkumaan APUVA.

Putin pelottelee nyt suomalaisia noilla merirajoilla, koska se roisto tietää Suomessa olevan Li Anderssonin johtama Viides kolonna. Tapaus Sanna Marin osoitti, että monille poliitikoille kaikki on vain henkilökohtaista performanssia ja sopivan tilaisuuden tullessa äänestäjillä ja Suomella ei ole mitään merkitystä. Li Andersson on samanlainen.

PS. Hollannissa pääsi hallitukseen Laitaoikeistolainen puolue, jonka politiikkaa en tunne. Tätä videota kommentoinut asianajaja sai syytteen vihanlietsonnasta, joten ei ihme, jos Laitaoikeisto menestyy.