Petteri Orpo ei näe esteitä hallitusyhteistyölle perussuomalaisten kanssa, uutisoi Iltasanomat. Minä luin sen jutun ja kyllä siitä paljastui Petterin selvä haluttomuus yhteistyöhön PS: n kanssa. Koko ajan hän palasi sosiaalidemokraatteihin, joten kyllä hän on suunnitellut uutta sikspäks- sekasikiö- hallitusta.

Orpon tapaisilla miehillä vaimo päättää asioista ja rva Orpo on mukana rahakkaassa maahanmuuttoteollisuudessa. Tämä lakinainen on korkeassa virassa Migrissä, missä hän valmistelee turvapaikkapäätöksiä ja puhutteluja. Lisäksi hän osittain omistamansa Lakiverstas Oy: n avulla todennäköisesti valmentaa tulkkeja ja kulttuuritulkkeja valehtelemaan oikein.

Lakiverstas nimihän tarkoittaa sitä, että siellä muokataan tarinoita lakeihin sopiviksi ja oikean lopputuleman saamiseksi. Ja se on: Ilmainen loppuelämä ja ylöspito Suomessa.

Lakimiehet takovat miljoonia noilla 4- 11 kertaa tehdyillä valituksillaan. Näillä asianajajilla on valmiit sabluunat joka juttuun, mutta tunnin työn jälkeen he veloittavat 20 kertaa 140 euroa ja tämän siis 4- 11 kertaa jokaisen partalapsen kohdalla. Sitten sama tietysti perheenyhdistämisten kohdalla. Verrataanpa sitä Ruotsiin, jossa saa valittaa vain yhden kerran, jos saa valitusluvan.

Suomen seuraava komissaari valitaan vuosi ek- vaalien jälkeen ja Petteri Orpo miettii varmaan  mahdollisuutta tehdä kataiset. Seuraava komissaarin pesti menee nimittäin kokoomukselle. Tyttöhallituksen jälkien siivoaminen on kammottava sotku ja Petteri menettäisi kuitenkin maineensa ja puheenjohtajan paikkansa seuraavissa vaaleissa.

Toisaalta kokoomus voisi PS: n kanssa saada yli 90 paikkaa eduskunnassa ja ottamalla kepulit taas aisankannattajiksi sillä hallituksella olisi jo selvä enemmistö. Orpo taitaa kuitenkin haluta enemmän hallitusta vihreiden, ärkoopeen ja sossujen kanssa. Silloin voitaisiin mamu- teollisuutta ruokkia kymmenillä tuhansilla partaukoilla ja ilmastohumppa soisi taustalla.

Ukrainan pakolaiset ovat valtava pettymys vihreille ja Orpoille, koska kansa on heidät pääosin majoittanut. Lisäksi ei puhettakaan tuhansista kulttuuri- ja kielitulkeista, koska nämä ylpeät Ukrainan naiset ja lapset  hoitavat kaikki asiansa kännyköiden käännösohjelmilla. Hollannin tapaan Ukrainan naisten työllisyysaste on pian 60% korkeampi kuin noiden suvaitsevaisten ja monikulttuuristen muslimimiesten,

ukr.jpg