Monet muslimimaat ovat nyt ruvenneet boikotoimaan ranskalaisia tuotteita, koska Ranska aikoo karkottaa parisataa ääri- islamistia. Turkin Erdogan haukkuu Macronia mielisairaaksi ja vertaa Ranskan politiikkaa Hitlerin juutalaisvainoihin. Absurdia, koska juuri muslimit vainoavat ja murhaavat nimenomaan juutalaisia tämän päivän Euroopassa.

Hitlerin aikaan muslimit olivat tämän diktaattorin parhaita liitolaisia ja itse Jerusalemin suurmufti (Jasser Arafatin setä) oli Hitlerin esikunnassa järjestelemässä juutalaisten kansanmurhaa.

Vuosi sitten Ruotsi vangitsi kuusi ääri- islamistista imaamia ja aikoi karkottaa heidät. Päätös kuitenkin peruttiin, koska heitä ”olisi voitu kiduttaa kotimaissaan”. Siten Ruotsi asetti näiden rikollisten turvallisuuden omien kansalaistensa turvallisuuden edelle ja seurauksista voimme lukea lehdistä lähes päivittäin.

Saiko Ruotsi uhkauksia samanlaisista vastatoimista kuin mitä on nyt käynnissä Ranskaa vastaan! Todennäköisesti sai. Toivottavasti Macronilla kuitenkin nyt pokka pitää ja hän noudattaa oman maansa ja EU: n lakeja. Muslimimaat ovat hajallaan, eikä heillä ole enää mitään öljyasetta, jolla kiristää.

Hesarin etusivulla oli suuri mainos, jossa ylistettiin kauramaitoa ja puhuttiin oikean maidon ja lihansyönnin vaaroista. Ilman maitoa meillä ei ole sitten kotimaisia juustojakaan, joten joudumme vielä nekin tuomaan ulkomailta. Jotkut hörhöimmät vaativat maidon vastaisen propagandan aloittamista jo lapsille kouluissa. Toivottavasti ilmastofanaatikko Li Andersson tekeekin sen ja kepuleilla tulee viimeinkin mitta täyteen tuossa säälittävässä hallituksen rämpimisessä.

hesari.jpg

Lisäys 28.10.2020

Ranskalainen Charlie Hebdo julkaisi pilakuvan Turkin presidentti Erdoganista,mutta eiväthän suomalaiset lehdet uskalla julkaista sitä. Koska valtiovarainministerinä on Matti Vanhanen, joka pääministerinä pyysi anteeksi muualla julkaistuja Mohammedin kuvia. Vanhasen ollessa pääministerinä hänen vaimonsa lähti miehen autonkuljettajan mukaan. Kertoo paljon hänestä. Luin jostain lehdestä kertomuksen Vanhasen talonrakennuksesta. Mies kehui rakentavansa jo kolmatta taloaan, mikä sinänsä on hieno saavutus, mutta kun ihan rakentamisen perusasiat tuntuivat olevan hukassa.

 

Ranskalaislehti Charlie Hebdo julkaisi pilakuvan Erdoğanista – Turkki sanoo  vastaavansa kaikilla tarvittavilla keinoilla | Kainuun Sanomat