Yrjöperskeles oli löytänyt aivan mielettömän uutisen, joka kuvaa hyvin Suomen julkisen sektorin totaalista rappiota. Helsingin kaupunki hakee henkilöä kaupungin johdon erilaisten palkitsemisjärjestelmien kehittämiseen.

Haussa korostetaan monikulttuurisuutta, joten 90% todennäköisyydellä paikan saa muslimimies. Joka on ostanut jostain Romaniasta todistuksen korkeakoulututkinnosta ja jonka erilaiset Kela- petokset, kunniaväkivalta ja muut rikokset ovat jo vanhentuneita ja hän on siis täysin "nuhteeton suomalainen". Hän sitten saa tehtäväkseen jakaa kymmeniä miljoonia Helsingin kaupungin johdolle ja nämä taas korottavat asuntojen, sähkön, kaukolämmön ja vuokratonttien hintoja.

Tässäkin Seuran jutussa kauhistellaan Ruotsin jengirikollisuutta ja esitetään sitä rikollisuutta nimenomaan edistäviä toimia ratkaisuksi. Ruotsissa on muuten parin viikon aikana paljastunut kahden 14- vuotiaan ja yhden 13- vuotiaan pojan teloitusmurhat. Muslimitaustaisia, jotka eivät ole suorittaneet huumejengin antamaa tehtävää (murha, tot, näk.).

Yle voisi nyt esittää uudelleen Ruotsin ja Tanskan televisioiden piilokameralla kuvaamat dokumentit maiden moskeijoista. Niissä kymmenet julkisuudessa suvaitsevaisuutta ja integraatiota esitelleet imaamit kehottivat heiltä neuvoa kysymään tulleita muslimeja välttämään kaikkea kosketusta paikallisväestöön, heitä koskee vain sharia- laki, eikä Ruotsin ja Tanskan viranomaisilla ja lainsäädännöllä ole mitään merkitystä.

Samaa tapahtuu koko ajan Suomen kymmenissä moskeijoissa ja koraanikouluissa. Poliisihan on jo kertonut jossain Roihuvuoren moskeijassa tapahtuneen terroristien värväystä, mutta ei mitään tuomioita. Ruotsikin on jo karkottanut pitkän rivin imaameja, mutta siellähän peli on jo menetetty.

Helsingin seudun nuorisotilat ovat täynnä nimenomaan muslimitaustaisia työntekijöitä, joista monet on palkattu niihin pitkän rikoskierteen katkaisemiseksi. Tulee tapahtumaan sama kuin Ruotsin Borlängessä: huumejengit tekivät nuorisotiloista omia kioskejaan, joissa jengiläiset retostelivat aseiden ja huumeiden kanssa luotiliivit päällään. Borlängessä sos. dem. taustainen johtava nainen määräsi kahdeksan (8) nuorisotilaa suljettaviksi sen takia. Sitten tosin huumejengit valtasivat koko kaupungin johdon, mutta meillähän on vielä matkaa siihen.

Suomessa kaikki tehdään nyt täsmälleen väärin. Kunniaväkivaltaa tehneitä miehiä "pyritään auttamaan rankaisemisen sijaan", eikä siis ilmoiteta poliisille. Pikku- Huopalahden ampumismurhan tapauksessakin oli varmasti jo paljon aikaisemmin perusteita miehen välittömään karkotukseen maasta, mutta kun ei.