Ylen haastatteleman ylikomisarion mukaan monet rikoksiin syyllistyneet nuoret ovat sellaisia, jotka tavalla tai toisella eivät pärjää yhteiskunnassa.

- Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että koulumenestys voi olla huonoa. Olen pohtinut, että maksammeko me tällä hetkellä tietynlaista velkaa yhteiskunnan eristämisestä koronaviruksen vuoksi.

Suomessa on erittäin hyvä poliisi, mutta muutamat julkisuudessa esiintyvät komisariot voisivat perustaa erityisen koronaryhmän, jossa he tuollaisten pohdintojen yhteydessä punoisivat monimutkaisia pärekoreja.

-Viime yönä Ruotsissa murhattiin kaksi naista kotonaan ja ilmeisesti toinen heistä oli paikalla olleiden lasten äiti. He olivat jonkun kuuluisan räppärin sukulaisia (Foxtrot, Kurdiketku) ja siinä näkyi se meilläkin hienosti Roadman- kulttuuriksi kutsutun rikollisuuden ihanuus.

-Toissayönä Ruotsissa oli samanlainen tapaus, jossa perheen vanhemmat yritettiin ampua lapsen nähden. Isä saatiinkin tapettua, mutta äiti ja lapsi selvisivät vammoilla. 

Ruotsissa ei kuitenkaan ollut minkäänlaista yhteiskunnan eristämistä koronan takia. Viime yön tekijät saatiin kiinni, joten ehkäpä Ylen haastattelema ylikomisario voisi ratkaista murhat näiden koulutodistuksia tutkimalla!

Ruotsin huumejengit ovat tulleet jo vauhdilla Suomeen, koska monilla heistä on sukulaisia täällä. Jo nyt todistajia ja uhreja uhkaillaan, eikä Ruotsin tapaan kukaan lähde pian enää todistamaan maahanmuuttajien rikosjutuissa. Eikä heidän tekemiään ryöstöjä ja muita rikoksia edes ilmoiteta poliisille, koska tiedetään poliisijohdon istuvan koronaryhmissä pärekoreja punomassa!