Merkelin hallinnon aikana minä ihmettelin aina, kun kerrottiin Saksan ja Ranskan johtajien neuvottelevan milloin mistäkin EU: n linjauksesta. Britannia ei ollut koskaan mukana, vaikka sen talous ja varsinkin poliittinen painoarvo on suurempi kuin Ranskalla.

Saksa halusi tietysti päättää asioista Ranskan kanssa, koska silloin se sai Välimeren maiden tuen. Ja Ranska halusi nöyryyttää ikuista vihollista ja kilpailijaansa Britanniaa. Ja on aivan itsestään selvää, että Brexit siitä tuli ja nyt me elämme tynkä- EU: ssa. Miksi sitä tynkä- EU sanaa ei nyt käytetä, vaikka ennen oli tynkä- Jugoslavia ja tynkä- Neuvostoliitto!

Nyt Suomi saa vahvat turvallisuustakuut EU: sta eronneelta Britannialta, mutta Saksan ja Ranskan teerenpeli Putinin kanssa on suorastaan vaarallista Suomelle. Ja varsinkin Ukrainalle, jonka nämä kaksi luopiota ovat valmiita jakamaan Venäjän kanssa samaan tapaan kuin Stalin ja Hitler jakoivat Puolan.

Suomen ei olisi ikinä kannattanut hankkiutua nalkkiin Ruotsin kanssa tuossa Natoon liittymisessä. Se oli minustakin silloin hyvä asia, mutta näin jälkiviisaasti sanoen se oli virhe.

Valehteleva Suldaan Said Ahmed vaatii nyt oleskelulupia kaikille ennen vuotta 2017 saapuneille. Puhutaan ”paperittomista”, vaikka niillä ketkuilla on paperia 5- 11 kielteisestä päätöksestä. Ahmetti tarkoittaakin paperirahan järjestämistä noille ketkuille, koska Ruotsissa ja Norjassa tehtyjen laskelmien mukaan yhden somalin elättäminen kehdosta hautaan maksaa keskimäärin miljoona euroa. Siihen päälle vielä yhteiskunnan turvallisuuden menettäminen Ruotsin tapaan ja kymmenien kalifaattien (sontatunkio, suom. huom.) syntyminen.

Vihreät ja Vasemmistoliitto haluavat jälleen sitä vastikkeetonta perusturvaa, joka maksetaan automaattisesti kaikkien tilille. Tietysti sitä täytyy voida hakea myös ulkomailta ja kaikilla kielillä. Valtio siis maksaa vuoden aikana kaikkien Suomessa asuvien tileille yhteensä jotain 20 miljardia euroa tätä perusturvaa ja verottaja sitten yrittää nyhtää ylimääräiset takaisin. Siinä on veroneuvojille tuhannen taalan paikka. Ja koska se ei velvoita mihinkään, niin sitähän on parasta nautiskella halvemmissa maissa. Naurettavaa!