Mallioppilas Suomi on ainoa Pohjoismaa ja harvinaisuus EU- maidenkin joukossa, joka ei ole tuominnut ISIS- terrorismiin osallistuneita naisia. Eikä ole tutkinut edes näiden Syyriassa olon aikaisia Kela- ja muita petoksia, vaan "he tulevat puhumaan, jos siihen on tarvetta". Kuten eräs heidän asioitaan "tutkiva" komisario totesi lehdessä.

Suomi on kaikessa pahassa Ruotsin tiellä, joten lienee taas aika katsoa mikä meitä odottaa seuraavaksi.

Vankila- ja vankeinhoitojärjestelmän romahdus.

Ruotsissa tuomiot kaikista rikoksista ovat olleet aivan naurettavan pieniä, mutta silti vankilat ovat jo pitkään olleet ääriään myöten täynnä. Vankeja on vapautettu ennen aikojaan ja jopa murhasta tuomittuja on päästetty vapaalle jalalle odottamaan vankilapaikan vapautumista.

Nyt uusi hallitus kiristää tuomioita, kymmeniä uusia vankiloita rakennetaan ja tuhansia uusia vartijoita tarvitaan lisää. Näin äkkiseltään voi heti sanoa, ettei onnistu enää sekään, kuten ei onnistunut jengirikollisuuden torjunta, eikä kalifaattien muodostumisen estäminen.

Rikollisjengit ovat nimittäin ottaneet nopeassa tahdissa vankilat haltuunsa. Pelkästään viime vuonna 20% kokeneista ja vanhan hyvän koulutuksen saaneista vanginvartijoista lopetti. Nyt vartijaksi pääsyn ikärajat (23v) on poistettu, eikä koulutukseen pääsyyn vaadita edes pakollisen peruskoulun suorittamista!

Jengit ovat nyt tietysti alkaneet lähettää omia miehiään vartijoiksi, koska Ruotsissa ulkomaalaistaustaiset vangit ovat jo enemmistönä. Niinpä kännyköiden, huumeiden ja kaiken mahdollisen tilaaminen muurien sisälle on helpottunut. 

Kirsikkana (vulva) kakun päälle ovat tulleet naisvartijat, jotka ovat yhä enenevässä määrin alkaneet harjoittaa seksiä jengijohtajien ja murhamiesten kanssa. Jopa moni naispoliisi ja joku naispuolinen poliisijohtajakin on ollut kirsikkana jengirikollisen sängyssä!

Maahanmuuttajien katurikollisuus räjähti – Suomen poliisi luopuu  katuturvallisuusindeksistään - Partisaani

Onneksi ei meillä sentään! (Gulp!)

Jengirikollisuus ja nuorisoryöstöjen määrän kasvu on saatu taittumaan, tulee meille pian kertomaan joku jari taponen ja heti vaaditaan: vieläkin enemmän rahaa ja aina enemmän kotouttamista, me olemme mallioppilas!

Tämän voi arvata noista lehtien oikeudenkäyntejä koskevista uutisista, joissa yhä useammin kerrotaan todistajia ja uhreja uhkaillun ja pahoinpidellyn, jolloin he sitten oikeudessa peruvat poliisille annetut lausuntonsa. Kukapa isä tai äiti voi pakottaa teinilapsensa menemään muutaman satasen ryöstön ja pienen hakkaamisen takia poliisin puheille, jos se tietää lapselle kaiken arkipäivän turvallisuuden menettämistä. Hyvin harva ja Kalifaatti tietää sen!

PS. Suomessa on vielä erittäin hyvä poliisi, mutta kun heitä on jo aivan liian vähän ja heille lyödään koko ajan lisää painetta vain loputtomaan ymmärtämiseen ja asioiden todellisen tilan vähättelyyn. Tuosta Milan Jaffin jutusta paljastui sentään, että poliisilla oli jopa oikeus kuunnella näiden jengiläisten autoa. Luvattomasta aseesta kadulla pitää joutua niiltä jalansijoiltaan kahdeksi (Ruotsi) tai jopa viideksi vuodeksi (Britannia) vankilaan, ei se muuten lopu. Ase on tappamista varten, ei sillä muuta käyttöä ole!