Iranilainen toimittaja/kirjailija Nima Dervish tuli itse pakolaisena Ruotsiin vuonna 1987 ja hän neuvoo noin maahanmuuttajataustaisia keskustelijoita. Hän on siis omin silmin nähnyt sen lapsuudessaan niin kukoistavan Kansankodin tuhon.

- Lopettakaa kaikenlainen Ruotsin alkoholikulttuurin, sosiaalisuuden ja kaiken arvostelu, lopettakaa se vähintään kymmeneksi vuodeksi. Koska heidän kotimaansa on tuhottu ja he ovat raivoissaan. Mistä minä tiedän sen? Koska MINÄ itse olen raivoissani!

Tässä tuhansia lukijoita saaneessa Facebook kirjoituksessaan hän huomauttaa: Ruotsi on ruotsalaisten maa. Ja ruotsalaiset ovat pitäneet taskussa olevaa kättään nyrkissä jo kauan.

-Olen todella yllättynyt, ettei Ruotsissa ole ollut jo enemmän noita lasermiehiä. Olisipa meidän pakolaisten kotimaissa joku vähemmistö tehnyt saman kuin nyt on tehty Ruotsissa, niin veri olisi virrannut kaduilla.

Ruotsissa on viime aikoina ollut kovia pakolaisjulkkisten julkisuustemppuja, jotka ovat ärsyttäneet ruotsalaisia.

Arabitaustainen poliisi Nadim Ghazale pilkkaa jatkuvasti valkoihoisia ruotsalaisia Twitterissä, Facebookissa ja radiossa.

-Jos olet valkoinen, ruotsalainen, hetero ja mies, on pelisi pelattu.

- Ruotsidemokraatit (yli miljoonan kannatus) saavat imeä lähintä sisäsiittoista hevosen munaa!

Hänen mielestään Israel on ihmiskunnan syöpä, mutta se ei tietenkään ole rasismia. Nyt ovat korkeimmat poliisijohtajat ja sisäministeri asettuneet julkisesti tukemaan tätä libanonilaista räyhääjää.

Valkoihoinen poliisi Peter Springare sen sijaan sai potkut, kun hän kertoi joukkoraiskausten alkaneen Ruotsissa vasta 10- 15 vuotta sitten ja olevan maahanmuuttajien kulttuurista johtuvaa.

Pari viikkoa sitten somalitaustainen nuorukainen murhasi poliisin Göteborgissa ja tietysti koko Ruotsi suri tapahtunutta. Välittömästi BLM- liikettä edustava musta nainen riensi arvostelemaan sitä Expressenin Debatt- palstalla. Hänen mielestään pitäisi surra ennemminkin lähiöiden murhattuja mustia miehiä. Vaikka hän aivan hyvin tietää, että noiden lähiöisen mustien rikollisten murhaajat ovat samanlaisia mustaihoisia rikollisia.

Missäkö pihvi? Pihvi tässä on siinä, että pakolais- ja varsinkin muslimitaustaisilla on jo niin täydellinen hallinta Ruotsin mediasta, että vain toinen muslimipakolainen voi sanoa ääneen totuuden: Silvia kulkee perse paljaana kaupungilla, ja valtakunta on tuhottu!

ppppl.jpg

Tämänlaiset tilanteet ovat Ruotsin poliisille arkipäivää; he ovat olleet suorittamassa tehtävää, mutta sillä aikaa on poliisiauton renkaat puhkottu. Tästä oli olemassa oikein videokin, jossa renkaat puhkonut jengi pilkkaa poliisia, mutta se oli maksumuurin takana.