Ruotsin poliisilla on jo jonkin aikaa ollut Malmössä meneillään operaatio Rimfrost, jonka tarkoituksena on lopettaa väkivalta ja rikollisuus kaupungissa. Rimfrost= Huurre, kuura, ”muslimien takatalvi”, se on ihan lukijan silmässä miten tulkitsee. Ensi viikko on tämän operaation huipentuma ja silloin 100 ylimääräistä poliisia tulee vaeltamaan tuon Malmö- Raqqan kaduilla.

Ruotsista on nyt muuttanut 67 perhettä Ahvenanmaalle, koska he haluavat lastensa käyvän kotikoulua. Ruotsissa tuo opetusmuoto kiellettiin, koska se olisi voinut johtaa USA: n tilanteeseen, missä jo kaksi miljoonaa lasta käy kotikoulua.

Nykyisin kymmenissä (50- 70) mamu- enemmistöisissä lähiöissä asuvien kantakirjaruotsalaisten perheiden lapset ovat helisemässä omissa kouluissaan. Välitunneilla he kuulevat puhuttavan vain vieraita kieliä ja suuri osa opetushenkilöistäkään ei osaa ruotsia. Heitä kohdellaan ”vääräuskoisina koirina”, ryöstellään ja pahoinpidellään. Myös eri muslimiryhmien välille voi syntyä jopa 50- 200 ihmisen joukkotappeluita, kun kotona makoilleita sukulaismiehiä hälytetään apuun.

Suomessa ruotsinkieliset haluavat pitää omat koulunsa, koska heille oman kulttuurin ja sen herrakielen säilyttäminen on tärkeää. Olisihan se tosin meille pakkoruotsin alistamille helpompaa, jos myös siniveriset rantahurrimme puhuisivat samaa Tarzan- ruotsia. Hoitaisimme sitten tärkeimmät asiat suomeksi, kuten nykyisinkin teemme ja kuten he tekevät keskenäänkin.

Ruotsissa ei käydä kotikoulua, mutta siellä käydään sitäkin enemmän koraanikoulua. Ja niissä kouluissa ei hyväksytä YK: n ihmisoikeusjulistusta, vaan ainoastaan muslimimaiden allekirjoittama Kairon julistus. Siinä ainoa oikea uskonto on islam ja kaikkien ihmisten pitää elää sharia- lakien mukaan. Joskus aikoinaan Osmo Soininvaara ehdotteli Suomeen tuleville maahanmuuttajille jonkinlaisen sopimuksen allekirjoittamista ja hän lienee ajatellut juuri tätä meille itsestään selvää YK: n Ihmisoikeusjulistusta. Ajatteli, mutta ei uskaltanut ääneen sanoa!

Näiden koraanikoulujen oppikirjoissa ihmisiä vaaditaan pysymään erillään ruotsalaisesta yhteiskunnasta ja olemaan noudattamatta Ruotsin lakeja. ”Ruotsalaiset ovat vääräuskoisia koiria ja jokainen hunnuttamaton nainen ja pikkutyttökin tulee palamaan Helvetin lieskoissa”. Näin opetetaan Ruotsissa ja näin opetetaan myös Suomen moskeijoissa.

Muutamia vuosikymmeniä sitten kaikissa Ruotsin tiedotusvälineissä iloittiin, kun sadat hollantilaiset muuttivat Ruotsiin. Syytä ei tietysti mainittu, mutta marokkolaisten invaasio Hollantiinhan se oli.

Nyt ruotsalaisilla itsellään on edessä se sama Exodus, ja ainakin toistaiseksi he katsovat Suomen suuntaan. Meillä on kuitenkin Suomessa nyt hallitus, joka ilmeisesti tunnustaa vain tuon Kairon julistuksen. Sisäministeri Maria Ohisalo oli julkisuudessa aivan kauhuissaan Saddam Husseinin armeijassa palvelleen majurin kuolemasta Irakissa, mutta sisäministeri Maria Ohisaloa ei kiinnosta tippaakaan suomalaisten naisten ja tyttöjen kaulojen katkominen Turun torilla, Porissa, Hämeenlinnassa, Porissa lisää ja missä lie muualla. Sisäministeri Maria Ohisalo itkee taas televisiossa, jos 8- vuotiasta somalityttöä tönäistään (somalien valhe sekin), mutta häntä ei kiinnosta edelleenkään "suomalaisten oikeus elämään".

Suomessa on muuten aivan loistavat iltapäivälehdet verrattuna noihin Ruotsin vastaaviin. Jopa hesari joutuu kertomaan totuuden uutisissaan, koska IL ja IS kuitenkin kertovat sen. Nauttikaa siitä niin pitkään kuin vielä voitte!