Valtavat pakolaismassat vyöryvät edelleenkin kohti Eurooppaa ja sen kultaisia torneja, vaikka talvi on jo ovella. Ja kaiken hulluuden huipuksi vielä perheet pienten lasten kanssa ovat vasta nyt liikkeellä.

Kreikan saaristossa on nyt lomasesonki lopuillaan, kun viimeisetkin eurooppalaiset auringonpalvojat ovat poistuneet. Talveksi jää siis tyhjilleen tuhansia hotelleja, joista löytyisi tilaa vaikka milijoonalle ihmiselle.

Lähes kaikki pakolaiset tulevat Kreikan kautta, joten eikö EU- virkamiehistö näe tätä ilmiselvää mahdollisuutta. Majoitetaan pakolaiset EU: n kustannuksella niihin saariston halpoihin hotelleihin ja se olisi valtaisa taloudellinen piristysruiske myös konkurssikypsän Kreikan taloudelle.

Ei ole mitään järkeä pakottaa noita ihmisparkoja tarpomaan lumessa aina Suomeen asti, missä on maailman kalleimmat hotellit ja täysin kelvoton ruoka.

EU- valtiot lähettäkööt henkilökuntaa Kreikan saaristoon antamaan kriisiapua, taskurahaa ja ruokkimaan nuo onnettomat ihmisraukat. Näin lämmöstä ja hyvästä ruuasta tykkäävät ihmisparat saavat rauhassa voimaantua Välimeren valjun talviauringon loisteessa. Parempi sekin kuin Lapin kesä.

EU- maat perustavat sitten järjestelykeskuksia eri saarille, missä haastatellaan pakolaiset ja jokainen valtio noukkii sitten omiin tarpeisiinsa mieluisimmat. Ja loput viheliäiset hännänhuiput Suomeen ruokaa, kulttuuria ja vähän kaikkea muutakin solvaamaan.