Työpaikkakiusaamista esiintyy ylivoimaisesti eniten juuri naisvaltaisilla aloilla ja se naisten pirullisuus toisiaan kohtaan näkyy myös tyttöhallituksen politiikassa.

Kepu sai läpi suuren unelmansa Maakuntauudistuksesta, mutta Krista Kiuru laittoi kiusallaan sillekin nimen Hyväntoivonalueet, tai jotain muuta sellaista. Aikaisempina vuosina Kiuru on estänyt sosiaali- ja terveysvaliokunnan päätöksenteon tunnin pituisilla yksinpuheluillaan, joista jopa läpeensä herrasmiehenä tunnettu Osmo Soininvaara antoi kitkeriä lausuntoja.

Li Andersson johtaa Vasemmistoliittoa Stalinin otteilla. Nyt hän nimitti kokemattoman ja nyhverön oloisen Jussi Sauramon sijaistamaan itseään äitiysloman ajaksi. Näin hän itse voi hallita virkaa etänä, eikä Sauramosta voi kasvaa hänelle mitään uhkaa.

Jo ministereinä toimineet Paavo Arhinmäki ja Merja Kyllönen on pelattu kokonaan ulos kaikista puolueen kuvioista, etteivät he vain nousisi uhkaamaan siniveristä Anderssonia. Heistä ei tullut ministereitä, eikä EU- parlamentissa liian suureksi paisunutta Kyllöstä kutsuttu edes hallitusneuvotteluihin.

Merja Kyllösen Li ajoi presidenttiehdokkaaksi Arhinmäen ollessa ulkomailla. Ja nyt Paavo on laitettu häpäisemään itsensä Helsingin pormestarinvaalissa. Anderssonilla ei ole mitään hätää, sillä hänellä on varmaan jo Rkp: n pysyvä kutsu puolueen riveihin, kun feminismi alkaa kyllöstyttää. Jo nyt hän on hallituksessa soittanut Rkp: n nuoteilla Freudenthalin rotumarssia.

Suvi- Anne Siimes antoi aikoinaan jo näytösluontoisen esimerkin siitä, kuinka Vasemmistoliiton johdosta loikataan suoraan vastustajan/työnantajien riveihin. Mitään moraalisia esteitä ei siis ole.

Anneli Saarikolla on eduskunnassa jo Kulmunin, Hoskosen ja ilmeisesti muutaman muunkin muodostama sisäinen oppositio. Lisäksi Paavo Väyrynen on palannut puoluekentän ympärysmatkaltaan ja muodostaa oman opposition keskustan puoluehallituksessa.

Keskustalaisten lypsylehmä Nuorisosäätiökin tekee konkurssin sopivasti kuntavaalien alla ja Mikko Kärnä joutuu raastupaan kunnianloukkauksesta. Enää ei puutu kuin heinäsirkat, mutta toisaalta samalla tavalla lentävä koronavirus pitkittää kepun kuolinkamppailua. Sen aiheuttamaan kriisiin vedoten voidaan estää hallituksen kaatuminen, vaikka kaikkialla maailmassa käydään vaaleja koronasta huolimatta.

Lähes kaikki hallituksen tekeminen on pelkkää sumutusta, liioittelua ja valehtelua. Nyt tuli oppivelvollisuuden pidentäminen, jota 80% rehtoreista vastustaa ja he kertovat sen vain heikentävän koulutusta. Silti Marin juhlii sitä ”vuosisadan uudistuksena”.

Turveteollisuudessa luodaan tosiaan 10. 000 ”päätösperäistä” työpaikkaa, mutta globaali tyttöhallitus luo ne Venäjälle ja Baltian maihin. Ja tietysti saman verran työpaikkoja katoaa Suomesta. Jopa Matti Vanhanen on myöntänyt näin tulevan käymään. Mutta ”Oma kansa ensin on vahingollista ajattelua”, kuten Tytti Tuppurainen sanoo.