Ihan viime aikoina Ukraina on ylittänyt kaikki Putinin asettamat punaiset rajat, mutta sitä uhattua ydinpommia ei vain ole näkynyt, eikä kuulunut. He tuhosivat jopa Kertšinsalmen sillan, joka oli Putinin henkilökohtainen ponnistus ja oikein riemukaari. Lisäksi Ukraina on jo pitempään ampunut täsmäohjuksia ja -kranaatteja Venäjän puolella olevaan Belgorodin kaupunkiin.Se Venäjän ydinpommi on kuitenkin monen miehen ja komitean takana, ei se nappi Putinin taskussa ole.

Venäjä tuhoaa nyt Ukrainaa iranilaisilla drooneilla, mutta siitä voi tulla lyhytaikainen riemu. Israel on nimittäin nyt liittynyt avoimesti tukemaan ja aseistamaan Ukrainaa ja heillä on maailman paras teknologia nimenomaan Iranin droonien torjumisessa.

Miten tähän on tultu ja miten Putinin kädessä on jälleen yksi Musta Pekka (Iran) lisää!

Vain muutama viikko sitten Israel ja Libanon allekirjoittivat merialueita koskevan rajasopimuksen. USA toimi asiassa kätilönä ja todennäköisesti lupasi romahtaneelle Libanonille miljardien hätäapua. Nyt libanonilaiset pääsevät poraamaan kaasua kiistellyille alueille ja se tietää heille vakaita tuloja vuosikymmeniksi.

Libanonia käytännössä hallitseva terroristijärjestö Hizbollah hyväksyi sopimuksen ja näin Israelin pohjoisraja on turvattu. Lisäksi juutalaiset ovat huomanneet, ettei Syyriaa pystyssä pitävä Venäjä ole enää mikään uhka tai turva heille.

Venäläiset yrittävät nyt saada Länsirannan arabit kapinaan Israelia vastaan, mikä on aivan toivotonta. Sen sijaan Iranin satoja kuolonuhreja vaatineet mellakat vaativat nyt mullahien ja Iranin armeijan kaiken huomion, joten myös Israelin ja Syyrian raja rauhoittuu. Kirsikkana juutalaisen kakun päälle he ovat vielä tänä vuonna onnistuneet solmimaan hyvät suhteet Turkkiin, joka hallitsee Pohjois- Syyriaa.

Israelilla on monenlaisia nimenomaan hitaampien droonien torjuntaan erikoistuneita sähkölasereita ja ohjusjärjestelmiä. Venäjä ampuu Ukrainaan ohjuksia ja drooneja kaikista ilmansuunnista, mutta Israelin erilaiset torjuntajärjestelmät voidaan kuitenkin asentaa tärkeimpien kaupunkien/kohteiden suojaksi.

Nyt Venäjä käyttää Iranin drooneja, koska se on ainoa paikka maailmassa mistä se niitä saa. Ukraina taas tulee hyvinkin nopeasti saamaan drooneja Israelista, jonka teknologia on maailman parasta. Iran on yli 3. 000 kilometrin päässä Israelista, mutta silti juutalaiset ovat räjäytelleet siellä monia huippusalaisia ydinlaitoksia ja voimaloita. Venäjä saa nyt maistaa samaa lääkettä!

Nyt puoliksi juutalainen Zelenskyi on siis saanut koko juutalaisvaltio Israelin mahtavan armeijan tuekseen. Ja kuten arvata saattaa, seinähullu Medvedev haukkuu myös israelilaisia natseiksi! Ja jotta borssikeitto olisi mahdollisimman sakea, niin Putinin mahdollisesti pudotessa keittiön ikkunasta on hänen seuraajansa Mihail Mishustin, joka on myös puoliksi juutalainen!

Ensi vuonna Odessassa!