Julkisuudessa on viime aikoina ollut monia tapauksia, joissa kansanedustajat ja -ehdokkaat ovat käyttäneet sopimattomia tai rasistisia ilmaisuja toisista kansanryhmistä puhuessaan.

– Kuntapoliitikko Husu Hussein saa haukkua perussuomalaisia ja puolta miljoonaa äänestäjää rasisteiksi. Kansanedustaja Mikko Kärnä taas saa verrata perussuomalaista kansanedustajaa ja europarlamentaarikkoa Laura Huhtasaarta ”juutalaisia hutkivaan Dachaun keskitysleirin vartijaan”.

- Nämä kaksi eivät ole edes pahoitelleet sanomisiaan, mutta demarien sylijihadisti Hussein al- Taee selvisi anteeksipyynnöllä lukemattomista rasistisista ja juutalaisvastaisista vihakirjoituksistaan.

- Sen sijaan yksi ainoa rasistinen twiitti vei jopa takautuvasti kaiken rahoituksen perussuomalaisilta nuorilta; siinä eivät twiitin poistot, anteeksipyynnöt ja juhlapuheet nuorison syrjäytymisestä auttaneet mitään. Samoin kansanedustaja Juha Mäenpään ilmaisu "vieraslajien torjunnasta" johtaa esitutkintaan.

Kaksinaismoraali ja kaksoisstandardit jylläävät nyt Suomessa.

Nuokin al- Holin terroristien omaiset saivat peräti neljän ministerin vastaanoton; tuskin edes Putin, Trump ja Kiinan presidentti Xi Jinping saavat yhtä vaikutusvaltaista vastaanottoa.

e7d5b74fc15ae23287d67aa90b0b4a23.jpgpzabusayaf31.jpg 

Tässä ulkoministeriön lähettämiä kuvia tuosta neljän ministerin ja Kalifaatin sankarivanhempien tapaamisesta. Tyttöministerien monikulttuurinen pukukoodi näkyy siinä hyvin kivasti ja suvaitsevaisesti pukeutunut Abu Antti näyttää kielitaidottomille omaisille mitä hän aikoo tehdä Suomen persuille.

Hesarissa oli viikonvaihteessa sinänsä ansiokkaasti peräti kaksi pitkää kirjoitusta "maahanmuuttajien kunniaväkivallasta". Näissä kirjoituksissa ei tosiaan mainittu kertaakaan sanoja islam ja muslimi, aivan kuin naisten ja tyttöjen alistaminen, pakkohunnuttaminen, ympärileikkaukset, sisään lukitseminen, pakkoavioliitot ja murhaaminen olisivat osa joidenkin muidenkin Suomessa asuvien kansanryhmien tapakulttuuria. Tuo ei välttämättä johtunut toimittajien täydellisestä typeryydestä ja johdon käskystä, vaan siinä saattoi vaikuttaa myös terve itsesuojeluvaisto: Euroopassa on jo murhattu lukematon määrä toimittajia, jotka ovat kirjoitelleet liian avoimesti islamin kivikautisista tavoista.

Siinä ei tosiaankaan ollut kyse mistään lehden yleisestä linjasta, koska pelkästään 2. 000- luvulla hesarissa on ollut satoja kirjoituksia lestadiolaisista ja joka välissä mainittu Lars Leevi Lestadius, lestadiolaisuus etc. Yhdessäkin puolen sivun artikkelissa naistutkija kertoi monisanaisesti ja värikkäästi lestojen lasten hyväksikäytöstä, mutta vasta aivan jutun lopussa hän sivulauseessa mainitsi "ettei lestadiolaisten lasten hyväksikäyttö ole sen yleisempää kuin muillakaan kansanryhmillä".

Joskus 10- 15 v sitten naapurin rakennusinsinööri ja hyvä ystäväni tuli kylään. Olin juuri jäänyt työttömäksi pitkän työrupeaman jälkeen ja tämä hyvää tarkoittava naapurini tarjosi minulle kirvesmiehen töitä 13 euron tuntipalkalla. Virolaisen porukan kanssa olisi saanut ikkunoita asennella ympäri pk- seutua.

-Minä saan liitosta 12 euroa tunti  työttömyyskorvausta ja sinä tarjoat epävarmoja töitä 13 eurolla tunti. Et kai tosissasi luule, että lähtisin, sanoin hänelle. No ei tietenkään hän luullut ja niinpä nauroimme yhdessä koko ajatukselle. TE- keskuksissa on niin pirulliset ja täysin omavaltaista linjaa vetävät virkailijat, ettei tuollaisia hommia kannata edes harkita. Tekee pikkuisen pimeitä hommia, kalastelee ja jahtaa pitkäsäärisiä venakoita, näin aattelin ja teinkin silloin.

Tuon mainitsin aivan piruuttani, etteivät viherpiipertäjät  ja muut hörhöt kuvittele kantakirjasuomalaisten miesten olevan loputtomiin valmiita maksamaan ja ruokkimaan monikulttuurisuuden pohjattomana ammottavaa Moolokin kitaa. Kyllä mekin osaamme ja olemme aina osanneet ottaa omamme. Aktiivimallit pois ja kebabilla houkutellaan ja suostutellaan joutilaita, kyllä suomalainen maksaa.

Nyt helsinkiläiset vaativat itselleen EU: n rakennerahoista Itä- ja Pohjois- Suomelle myönnettyjä miljardeja, vaikka ne ovat nimenomaan korvamerkittyä rahaa alueiden erikoisolosuhteiden takia. Pääkaupunkiseudulla kun on työvoimapulaa, mutta ne paljon mainostetut pakolaiset makaavat kelan täysihoidossa. Nyt pitäisi saada taas lisää "työperäistä" maahanmuuttoa, vaikka ne uudetkin ovat viimeistään vuoden kuluttua valtion, kuntien ja kelan täydessä ylöspidossa ja hoivauksessa. Päiväkoti hoitaa lapset, tulkit on joka lähtöön ja aikuisillekin on loputtomasti leikitystä ja kerhoa tarjolla.

Jonain päivänä kuitenkin tulee se saksalainen kamreeri.