Ruotsin huumekaupan tukkumarkkinoita johtava ”Kurdikettu” elää luksuselämää Turkissa ja hänen kerrotaan olevan Ruotsin nykyisten väkivaltaisuuksien takana. Tämä Interpolin etsintäkuuluttama mies vangittiin jo viime vuonna, mutta nyt hän on tiettävästi (Aftonbladet) jälleen vapaa ja suuri nappula Erdoganin Nato- pelissä. Oletan.

Ruotsissa kerrotaan kyse olevan Sundsvallin huumemarkkinoista, mutta ei maanlaajuinen ampumisten, pommi- iskujen ja tuhopolttojen sarja synny pienen kaupungin jauhojengien rahojen takia. Myös islamilaisessa maailmassa arvostettu egyptiläinen Al-Azharin yliopisto on kehottanut boikotoimaan Ruotsia ja ruotsalaisia.

Pääministeri Ulf Kristersson on kutsunut ensi viikoksi koolle kaikkien puolueiden edustajat ja kutsussa mainitaan nimenomaan maan sisäinen turvallisuus. Pelkästään Tukholmassa on ollut nyt tammikuussa 35 ampumista ja pommi- iskua, sekä muualla maassa samanlaista.

Viime pääsiäisen mellakoiden jälkeen Ruotsissa on jaettu kymmenille muslimeille 4- 6 vuoden vankeusrangaistuksia ja jopa karkotuksia. Sen takia nyt onkin ilmeisesti siirrytty toisenlaiseen väkivaltaan. Malmössä on jo kolmena yönä peräkkäin ollut tuhopolttoja ja pari päivää sitten niitä oli kymmenen yhtä aikaa.

 Eräällä videolla näytettiin miehen räjäyttävän tuleen parkkirivin keskimmäisen auton ja siinähän tuhoutuivat vähintään ainakin viereiset autot. Ruotsin palokunnat eivät liiku enää ilman poliisia, joten kymmenen samanaikaista roihua on niille mahdottomuus.

Vuoden 2015 jälkeen Ruotsiin on tullut vähintään puoli miljoonaa muslimipakolaista, kun otetaan perheenyhdistämiset mukaan. Nämä ihmiset ovat solahtaneet valmiisiin kalifaatteihin, joissa ei ruotsin kieltä edes tarvitse. Kielikursseille pääsee aikaisintaan vuoden kuluttua, jos nyt joku on sellaista ajatellut. Nämä ihmiset katsovat satelliittikanavilta vain arabian jne. kielisiä ohjelmia, eivätkä he vielä vuosienkaan kuluttua tiedä Ruotsista mitään.

Ruotsissa on suorastaan viljelty tuota horsman tavoin kasvavaa gangsterikulttuuria. Ruotsin tv, radio ja muut kanavat ovat 2. 000- luvulla palkinneet monia ganstaräppin ”laulajia”, vaikka näillä on ollut tuomiot raskaista rikoksista ja osa istunut vankilassa palkinnonjaon aikaan. Jopa esikouluikäisten lasten ohjelmissa on esitetty lauluja, joissa räppääjät ovat halveksineet poliisia ja ylistäneet jauhojengiläisten kulttuuria.

Onhan meilläkin näkynyt jo lehdissä kuvia, joissa Milan Jaff ja muut jengirikolliset istuvat heille varta vasten rakennetuissa hienoissa studioissa.

Viime viikolla tein tavallisen iltakävelyni parin kilometrin päässä olevalle huoltoasemalle, joka on auki puoleen yöhön. Jossain vaiheessa huoltamon pihaan ajoi kolme autoa, joista tuli sisään kymmenkunta nuorta arabimiestä. He ajoivat autonsa jonoon ulko- oven eteen, vaikka piha oli täynnä tyhjiä parkkipaikkoja.

Niinpä nämä toimitusjohtaja tasoa olevat Audi, Volvo ja BMW tukkivat sisäänkäynnin ja vinottain olevilla bensapumpuilla tankanneet joutuivat lähtemään peruuttamalla. Keski- ikäinen huoltamon miesmyyjä olisi käskenyt välittömästi miehiä siirtämään autonsa, jos nämä olisivat olleet kantakirjasuomalaisia miehiä. Nuo miehet katsoivat minua kuten susilauma katsoo pensaikossa lymyävää pupujussia, joten tuskinpa ne mitään Nokian huippuosaajia olivat. Siitä se lähtee.