Viroon on jäänyt 70. 000 Ukrainan pakolaista ja se on aivan liian paljon köyhälle miljoonan asukkaan kansakunnalle. Nämä pakolaiset eivät kuitenkaan ole tulleet "ihmisoikeusvaltio- Suomeen" ja syynä on vihreän sisäministerin ja vihreiden hallitseman Migrin Ukrainan pakolaisille määräämä ala- arvoinen kohtelu.

Nyt Viro häätää Ukrainan naisia ja lapsia Tallinnasta, ja monet heistä palaavat mieluummin kotimaahansa verisen sodan keskelle kuin rasistiseen (hallitus, ei kansa) Suomeen.

Siinä olisi Suomi- neidolla ja tyttöhallituksella tilaisuus pestä veriset kasvonsa ja järjestää pikaohjelma näiden Ukrainan naisten ja lasten majoittamiseksi Suomeen. Jo tänne tulleita on majoitettu lutikoita kihiseviin vokkeihin, eivätkä muuten niin ahkerat tarkastajat ja muut viranomaiset ole reagoineet mitenkäään heidän valituksiinsa.

Vuonna 2015 Suomeen tuli vähemmän partalapsipakolaisia, mutta heille vuokrattiin kymmeniä hotelleja ja muita korkeatasoisia majoituspaikkoja. Vaikka sillloin oli kyse aikuisista partamiehistä ja nyt on kysymys naisista ja aivan pienistäkin lapsista. Ja oikeasta sodasta, ei mistään "paukahduksista".

Varsinkin Suomen maaseudulla on paljon vajaakäytössä olevia motelleja, hotelleja ja muita hyvätasoisia majoitustiloja, jotka tekisivät mielellään vuoden, parin vuokrasopimuksen ukrainalaisten majoittamiseksi. He tietävät, etteivät nämä pakolaiset tuhoa paikkoja, kuten myös Migri tietää näiden kunnollisten ukrainalaisten hoitavan itse siivoukset, ruuanlaiton, lastenhoidon ja he pyörittävät itse omaa arkeaan. Eikä tarvitse palkata Migriin tuhansia uusia palvelijoita, kuten kävi vuonna 2015, kun partapakolaisille ei riittänyt mikään.

Joka ikinen Suomen paikkakunta ottaisi mielellään vastaan Ukrainan pakolaisia, koska heissä ei ole rikollisia (2015 partapakolaiset!!) ja nämä naiset ja lapset olisivat heti mukana yhteisöjen, nuorten ja koulujen järjestämässä toiminnassa.

Vaikka Ukrainan sota loppuisi tänään, niin valtavia alueita Ukrainassa on  vielä vuosia täysin asumiskelvotonta. Asuintalot on tuhottu,sähkö-, kaasu- ja tieverkostot, sekä kaikki infra ovat käyttökelvottomia. Suomeen tulleista ukrainalaisista taas kymmenet tuhannet joutuvat ja haluavatkin jäädä pysyvästi maahamme.

Ukrainan pakolaiset työllistyvät hyvin, eikä siihen tarvita mitään valtion palkkatukia. Heillä on kaikenlaista koulutusta aina sairaanhoitajasta insinööreihin ja jokaisella on kaikki todistukset mukanaan. Silti he ottavat koulutuksestaan huollimatta vastaan kaikkea työtä, koska näiden kunnollisten ihmisten mielestä on häpeällistä elää suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Siinä olisi nyt tarjolla sitä ahkeraa ulkomaista työvoimaa, josta meillä on niin kauhistuttava puute? Ja onko niitä YK: n määräämiä universaaleja ihmisoikeuksia, vai koskevatko ne pelkästään Kairon julistuksen tunnustaneita "pakolaisia"?