Tuo höpinä kannabiksen laillistamisesta vain jatkuu. Kannabis, hashis ja marihuana valmistetaan samasta kasvista. Pohjois- Amerikassa on jo vuosia levinnyt marihuanasta jalostettu huume, joka on 10 kertaa sitä vahvempi. Se on kokaiinin kaltainen, mutta sen valmistus on paljon halvempaa ja sitä voidaan siis kasvattaa Suomessakin. Olen unohtanut sen lyhyen nimen, mutta joku paremmin englantia osaava löytäisi siitä varmasti tietoa. Sitä oli tarjolla paljon, kun nimellä hain.

Olen joskus öisin katsellut National Geographicin Huumebisnes Oy ohjelmaa, kun mitään muuta ei ole ollut tarjolla. Siinä haastatellaan jatkuvasti huumekauppiaita, jotka esittelevät paksuja setelinippujaan ja aseitaan. Sen takia Suomeen tulevat muslimipakolaiset eivät edes harkitse mitään muuta kuin huumekauppiaaksi ryhtymistä. Suomi tarjoaa heille ilmaisen kalustetun asunnon ja jotain 500 euroa taskurahaa kuukaudessa. Sen päälle kun tekee muutaman tunninkin viikossa huumekauppaa, niin pääsee nopeasti paremmille palkoille kuin suomalainen sairaanhoitaja.

Tuolla hyvässä Professorin ajatuksia blogissa pohdittiin tänään miksi Suomeen tulevat pakolaiset eivät opi suomea. Opettajana toiminut Jutta Urpilainenkin ihmetteli joskus televisiossa, kun Suomessa syntyneet mamu- lapset (muslimilapset) eivät koulun aloittaessaan osaa sanakaan suomea.

Joskus kymmenisen vuotta sitten A- studio haastatteli Turun Varissuolla asuvaa pakolaisperhettä. Ensin nämä muslimit esittivät sen vanhan virren, kaikki säkeistöt: suomalaiset eivät ole laittaneet suomen kielen sanoja heidän päähänsä, ei ole annettu asuntoa meren rannalta (somali, Länsiväylä), myöskään autoa ja hyvää työpaikkaa ei ole annettu.

Sitten nämä muslimit esittelivät naistoimittajalle kaksi metriä leveää televisiotaan, joka sentään oli annettu. Seinän takana asuva suomalainen siivoojamummu ei voi koskaan unelmoidakaan sellaisesta, vaan äheltää vielä sen 20 vuotta vanhan television ja digiboxin kanssa. Hän edustaakin Valkoista roskaväkeä (White Trash Whore) kuten Jari Tervo niin osuvasti kirjoitti. Sen ja Raamatun julkisen häpäisyn ansiosta Tervon wannabe toimittaja- vaimo Kati pääsikin heti Vasemmistoliiton korkeimpaan johtoon. Siellä tämä miljonäärin rouva istui heti islamia edustavan somalimiehen vasemmalla puolella, joten ruotsinkielisellä Li Anderssonilla olikin siinä jo Suomen monikulttuurinen suvaitsevaisto pienoiskoossa.

Sosiaalitoimisto oli siis ostanut muslimiperheelle television ja tietysti parhaan mahdollisen kanavapaketin. Perhe esitteli A- studion toimittajalle kymmeniä satelliittikanavia kotiseudultaan Lähi- idästä, Turkista ja kautta muslimimaailman. Toimittaja halusi sitten nähdä montako suomalaista kanavaa heillä on, mutta eihän niitä ollut yhtään (0).

Tuollaisessa kanavapaketissa on yli 400 kanavaa, joten tv oli asennettu manuaalisesti ja vain ne islamia edustavat kanavat oli poimittu esiin. Perheen lapset löytäisivät sieltä kuitenkin nopeasti myös ne asennetut suomenkieliset kanavat ja alkaisivat katsoa sieltä lastenohjelmia. Silloin he oppisivat tietysti pikavauhtia suomen kielen, mutta siinä samalla he oppisivat myös sen saatanallisen vääräuskoisten kulttuurin ja alkaisivat esittää kiusallisia kysymyksiä.

-Äiti, miksi suomalaiset tytöt käyvät kesällä uimassa järvissä ja meressä ja vielä poikien kanssa, mutta me emme koskaan!

-Äiti, miksi muumeilta on ommeltu persreiätkin kiinni, mutta meiltä muslimitytöiltä vain pimpsat!

Suomessa asuvat muslimipakolaiset eivät edes halua oppia suomea, koska kielitaidottomuudesta on vain hyötyä heille. Jokaiseen virastoon ja lääkäriin heille hankitaan aina tulkki, joka sitten livauttaa asiakkaalleen kympin, pari ja kehottaa käyttämään enemmän näitä julkisia palveluja. Muslimit siis asuvat fyysisesti Suomessa ja kaikki heidän arkiset päivärutiininsa (syövät, nukkuvat ja paskantavat) tapahtuvat Suomessa, mutta heidän sielunsa elää siellä Wanhassa maassa. Sinne lähettävät he lapsensa kesälomien ajaksi ja siellä he itsekin oleskelevat pitkiä aikoja viettäen korkeaa elämää Suomen sosiaalitukirahoilla.

Tässä muuten yllättävä Saska Saarikosken kolumni Hesarissa, kannattaa ehdottomasti lukea alusta loppuun asti. Unescon mukaan arabit käyttävät kirjojen lukemiseen vain kuusi minuuttia vuodessa, kun eurooppalaiselta kirjojen ääressä kuluu 200 tuntia. Siis me eurooppalaiset kulutamme kirjojen kanssa 2. 000 kertaa enemmän aikaa kuin arabit. Ja sen huomaa meidän yhteiskunnastamme ja vielä enemmän pimeiden arabimaiden keskellä auringon lailla loistavasta Israelista.