Oikeusministeri Henriksson, tunnustatteko YK: n ihmisoikeussopimuksen, vai tunnustatteko pelkästään islamilaisten maiden antaman Kairon julistuksen?

Suomessa koulut päättyvät reilun parin viikon päästä ja sen jälkeen tuhannet ja tuhannet Suomesta turvapaikan saaneet muslimipakolaiset matkustavat taas pitkän loman viettoon sinne entiseen kotimaahansa. Somaliaan, Irakiin, Syyriaan, Marokkoon, Sudaniin, jne.

Jälleen kerran monet murros- ja teini- ikäiset muslimitytöt odottavat kauhulla tätä matkaa, koska heidän on kerrottu menevän naimisiin tällä matkallaan ja jäävän asumaan sinne islamilaiseen kulttuuriin. Se on melkeinpä kirjaimellisesti heidän viimeinen matkansa.

He menettävät siinä kaikki Suomessa tytöille/naisille kuuluvat oikeutensa ja vapautensa, sekä joutuvat alaikäisinä naimisiin 10- 50 vuotta vanhempien miesten kanssa. Joita he eivät ole ehkä koskaan tavanneet ja jotka ovat usein heidän serkkujaan, setiään tai muita lähisukulaisia.

Ruotsissa näitä onnettomia on sentään kehotettu piilottamaan vaatteisiinsa hakaneula, joka hälyttää lentokentän metallinpaljastimessa ja minkä jälkeen henkilökunta tietää miten toimia. Mutta ei Suomessa, koska meillä on oikeusministeri A.- M. Henrikssonin tuntemattomat ihmisoikeudet ja arvopohjat.

Eikä tämä vielä mitään, sillä vielä pahempi kohtalo odottaa monia nuorempia muslimityttöjä, jotka joutuvat kokemaan brutaalin ja koko naisen elämän pilaavan silpomisen, jota kutsutaan ympärileikkaukseksi. Tuolla nimellä vähätellään pikkutyttöjen sukuelinten rajua silpomista ja yritetään väittää sen olevan poikien ympärileikkauksen kaltainen pikku nipsaisu.

Suomessa annetaan jatkuvasti vanhemmille tuomioita lastensa pahoinpitelystä: läimäytys, tukistaminen, lapsen hammashoidon laiminlyönti, jne. Mutta tuomioita annetaan vain kantakirjasuomalaisille vanhemmille, koska meillä on oikeusministeri A- M. Henrikssonin Kairon julistukseen perustuva suttuinen arvopohja.

Yksikään tyttärensä raakalaismaisen ympärileikkauksen järjestänyt muslimi-isä tai -äiti ei ole joutunut syytteeseen Suomessa, eikä joudu jatkossakaan.

Keväällä 2021 eduskunnan lakivaliokunta antoi oikeusministeriölle (A-M. Henriksson) tehtäväksi selkeyttää tyttöjen sukuelinten silpomista koskevaa lainsäädäntöä. Viime helmikuussa oikeusministeriö kuitenkin julkaisi työryhmän mietinnön, jossa rikoslakiin ei yllättäen esitetäkään muutoksia. Työryhmän perusteluiden mukaan nykyisen sääntelyn muuttamiseen liittyisi ongelmia, jotka koskevat etenkin silpomisen määrittelyä, lasten asemaa ja sukupuolten yhdenvertaisuutta. A- M. Henriksson ja "arvopohjaa ei riitä kaikille" (muslimitytöt ja persut, toim. huom.)

Muutama viikko sitten Suomessa kauhisteltiin videota, jossa venäläiset sotilaat leikkasivat julmasti kivekset pois kahdelta ukrainalaiselta sotavangilta. Mutta Suomessa tuhannet ja tuhannet muslimitaustaiset pikkutytöt ovat kokeneet ja tulevat edelleen kokemaan paljon pahemman sukupuolielinten silpomisen, eikä siitä saa edes puhua!

Kaikki yllä oleva on ollut jo vuosikymmeniä Suomen viranomaisten tiedossa, mutta mitään ei ole tehty. Syksyisin on kouluissa vaimeasti ihmetelty muslimioppilaiden katoamisia ja kouluterveydenhoitajat ovat keskenään kuiskutelleet, kun jonkun luokan kaikki pienet muslimitytöt on kesän aikana ympärileikattu (silvottu julmasti, Ruotsi).

Kela on jopa vuosia maksanut kaikki lapsilisät, kotihoidontuet ja kaikki pakolaisten Kela- Gold Cardiin kuuluvat edut lapsista, jotka ovat kuitenkin tuhansien kilometrien päässä siellä Kalifaatissa. Tuhansia ja tuhansia oikeudessa petoksena käsiteltäviä rikoksia, joista kantakirjasuomalainen saisi jopa vankeustuomion.

Kuten Espoon kaupunginvaltuutettu Habiba Ali kertoo itse joutuneensa 15- vuotiaana kahdeksi vuodeksi Somaliaan sitä oikeaa kulttuuria oppimaan. Ja hyvin oppikin perkele; Suomessa ei ole mitään kulttuuria ja kaikki suomalaiset ovat rasisteja! Hän voisi mennä katsomaan Oopperataloa ja sen lähellä olevaa Musiikkitaloa, sekä vilkaista sen jälkeen haaruväliinsä: Mikä on kulttuuria ja missä sitä on?