Olen asunut Ruotsissa ja pidän tuota nuuskan ja rusinapullan ihmemaata jopa toisena kotimaanani, mutta silti!

Viime keväänä joku suomalainen sekopää pahoinpiteli miehen Kampissa ja vain sen takia että tämä puhui ruotsia vaimonsa kanssa. Tällä viikolla sitä on uutisoitu laajasti Ruotsissa ja se on ollut aivan "Herregud"- juttu.

 Lauantaina taas Vantaan lentoasemalla käännytettiin joukko ruotsalaisia jalkapallofaneja, jotka olivat tulossa Suomeen tappelemaan. Poliisi ei kerro tarkemmin, mutta olivatko he tulossa katsomaan Ruotsin MM- jalkapallomatsia ja siitä saadun voitonhuuman tai pettymyksen kiihottamina pieksämään suomenkielisiä ali- ihmisiä. Minä en väitä mitään, mutta minä oletan ja kysyn, kun on näin hyvä tilaisuus.

Suomenruotsalaisten avoimesta rasismista kertoo jotain tämä otos entisen kansanedustaja Reijo Tossavaisen blogista

Jörn Donner (SKDL/RKP/SDP) on todennut, että "persut ovat apinoita, jotka pitää opettaa käyttämään veistä ja haarukkaa".

Steve Biko oli musta opiskelijajohtaja, joka murhattiin Etelä-Afrikassa. Hänen elämästään kertovassa elokuvassa Steve Biko sanoi, että valkoisten rasistien asennetta mustia kohtaan kuvaa parhaiten sanonta, "mustat ovat apinoita, jotka pitää opettaa käyttämään veistä ja haarukkaa".

Se olin muuten minä N- A (hän, me), joka ilmoitti Tossavaiselle näiden rasististen lausuntojen samankaltaisuudesta.

Ruotsissahan kielletään vieläkin suomalaisia lapsia puhumasta suomea, vaikka kaikkien muiden kielien puhuminen sallitaan. Rkp itkee kaikkien maailman sorrettujen puolesta, mutta tällaisten asioiden vuoksi se ei itke.

En tunne mitään vetoa tai torjuntareaktiota ruotsidemokraatteja kohtaan, mutta on mukava seurailla Ruotsin lehdistä kuinka he joutuvat juomaan oman myrkkymaljansa pohjia myöten.

Tässä sosiaalidemokraattisesta Aftonbladetista eilinen kolumni, josta olisi vielä muutama kuukausi sitten lentänyt raastupaan, menettänyt virkansa ja ollut ihan Herregud#metoo- ihminen. Tiivistettynä:
- Ruotsissa ei kenenkään tarvitse suostua elämään klaaneissa.
- Ruotsissa kymmenettuhannet tytöt ja naiset elävät kunniakulttuurin ankarassa puristuksessa.
- Ruotsissa asuvan on noudatettava Ruotsin lakia ja elettävä ruotsalaisen kulttuurin mukaan. Jos joku haluaa sharia- lakia, niin sitten vain lentokoneella maasta pois.

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven muuten piti Almedalenissa oman linjapuheensa ja toimittajia ihmetytti, kun hän ei yhdelläkään sanalla maininnut hallituskumppani vihreitä (Miljöpartiet, Nuo hörhöt, suom,.huom).

Touko Aalto, Emma Kari etc tulevat hallitukseen päästyään ajamaan Suomessakin ruotsivihreiden kaltaista politiikkaa, joten sitä kautta he mahdollisesti kokevat saman kohtalon ja putoavat parlamentista. Mutta ennen sitä Suomen valtiolaiva tulee kyntämään syvissä pohjamudissa, kuten Kataisen ja vihreiden edelliset hallitukset osoittivat.

Noista Expressenin ja Aftonbladetin linkeistä muuten näkee kuinka onnettoman surkea iltapäivälehdistö Ruotsissa on ja on aina ollut. Meidän IS ja IL ovat asteikolla 1- 10 vähintään 4 numeroa parempia!

Ruotsin lehdillä on aina ollut ehdoton linja, ettei rikollisen kansallisuutta ja nimeä kerrota lehdissä. Paitsi tietenkin!