Ja nyt ei tosiaankaan ole kysymys hallituksen ulkopuolelle hylätystä ja sen takia sitä arvostelleesta Merja Kyllösestä, vaan Googlen Haminaan aloittaman hukkalämpötehtaan rakentamisesta ja siis Suomi- neidon raiskauksesta.

Tämä jumalaton näytelmä on nähty jo kerran, vain ilmastorikollisten nimet ovat vaihtuneet.

Kataisen hallituksen aikana Google rakensi ensimmäisen hukkalämpötehtaansa Haminaan ja silloin itse vänrikki Nappula (Katainen) kävi paikalla avaamassa tuon saatanallisen laitoksen. Se kuluttaa valtavan määrän verovapaata tuontisähköä ja syöksee kaiken lämmön Suomenlahteen.

Äiti- Venäjän Yandex rakensi hieman myöhemmin samanlaisen palvelinkeskuksen Mäntsälään, mutta sen hukkalämpö siirretään nerokkailla ratkaisuilla kaupungin kaukolämpöverkkoon. Maakaasun tarve kaukolämmössä väheni 70% ja tämä jumalainen ponnistus sai Vuoden 2016 ilmastoteko palkinnon. Killi- Kataista ei siellä näkynyt missään vaiheessa.

Ympäristövaikutukset: Mäntsälässä pienet lapsukaiset voivat venäläisen lahjalämmön ansiosta tassutella paljain jaloin tarhan lattioilla, mutta Haminassa kalastajat vetävät verkoistaan valmiiksi keitettyjä silakoita.

Nyt tämä sama jumalaton näytelmä siis toistuu täsmälleen samanlaisena:

Google rakentaa lisää hukkalämpötehtaita Haminaan ja pääministeri Rinne kiehnää miljardiyrityksen johtajan jaloissa ja yrittää syliin.

Ympäristöpalkittu Yandex rakentaa myös lisää Mäntsälään ja ottaa jälleen talteen jokaisen lämpöwatin, mutta se ei vihreää Tyttöhallitusta kiinnosta tippaakaan.

Tehdas pitäisi rakentaa edes suureen kaupunkiin, joka lämmitettäisiin laitoksen hukkalämmöllä. Muu on energian haaskausta. Noin sanoo ja noin lausuu Osmo Soininvaara Kemin sellutehtaasta, mutta näistä Googlen hukkalämpötehtaista hän ei sano sanaakaan. Eikä hänellä ole Mäntsälä mielessään, eikä hän tietenkään kerro sellutehtaiden olevan valtavan suuria sähköntuottajia; Äänekosken sellutehdaskin tuottaa kolmanneksen yhden ydinvoimalan tuotosta.

Googlen Haminan rakennustyömaalla tulee olemaan parhaimmillaan 1500 työntekijää, mutta pääurakoitsija on Yhdysvalloista ja väkeä rekrytoidaan hollantilaisen tytäryhtiön kautta.  "Aliurakoitsijoilla on kuitenkin mahdollisuus tehdä pienempiä sopimuksia paikallisten ( suomalaisten, virolaisten) yritysten kanssa, kun työt rakennustyömaalla edistyvät.”  Siis sama kuin Olkiluoto kolmosessa, suomalaisen työn osuus aivan mitätön. Siinä on se Rinteen aloitus 75 %:n työllisyysasteen saavuttamiseksi, mutta se on satiaisen askeltakin lyhyempi.

- Suomen pitää pahimmillaan tuoda 40% käyttämästään sähköstä.
- Kuinka monta kymmentä (sataa) miljoonaa euroa vuodessa upporikas Google saa yritystukea verottoman sähkön muodossa ja onko se yhtä paljon, vai onko se enemmän kuin mitä puhtaalta dieseliltä juuri poistettiin?
- Noiden datakeskusten käyttöajan työllisyysvaikutus on vain muutamia kymmeniä henkilöitä, siis muutaman hampurilaispaikan verran ja Googlella nekin muutamat työntekijät käyttävät turbaania.