Minä vietin lapsuuteni pienessä lappilaisessa kylässä, jossa ei olut sähköä. Kyläläisten pääelinkeinoja olivat pienviljely ja poronhoito. Lähes joka talossa oli muutama lehmän kanttura, vähän heinäpeltoa ja 4- 10 lasta.

Siihen aikaan kylän naiset tosiaan tekivät 70- 80% talon töistä, koska he huolehtivat lehmien lypsystä ja lapsista 24/7/365. Kymmenhenkisen perheen pyykinpesukin oli kovaa hommaa, kun saunassa lämmitettiin vedet ja lakanoista lähtien kaikki pestiin nyrkkipyykkinä. Lisäksi he leipoivat paljon, koska syrjäisen kylän kauppoihin tullut leipä oli jo viikon vanhaa, eikä sitä käteistä rahaakaan paljon ollut.

Miehet hoitivat sitten heinänteon, polttopuut ja kävivät sivuansioissa tie-, rautatie- ja metsätöissä.

Nykypäivänä naiset tekevät Suomessa 2- 4 kk vähemmän töitä vuodessa kuin miehet, mutta silti heidän pitäisi saada saman verran palkkaa vuodessa.

Arno Kotron ja kumppanien kirjassa Mies vailla tasa- arvoa asiantuntijat kertovat kuinka paljon miehet ja naiset kuluttavat yhteisiä rahoja, sekä kuinka paljon he niistä maksavat. Naiset kuluttavat eläkerahoista, terveydenhoidosta, etc, kautta linjan 60- 70% ja miehet puolestaan maksavat näistä 60- 70%.

Mutta kun mikään ei riitä. Nyt naisilla on vapaaehtoiset armeijat, ilmaiset ehkäisyt ja terveyssiteet ja terveydenhoidossa heillä on kaikenlaiset erikoispalvelut. Jopa kalliita ja tehokkaita syöpälääkkeitä annetaan maksutta vain naisille, se kävi ilmi edesmenneen Jyrki Kasvin kirjoituksista.

Nyt ne vaativat jopa halvempia tai mieluummin kokonaan ilmaisia sähköautoja naisille! Ja mitä naisilta jää, se pitää antaa pakolaisille. Tässä vihreiden kansanedustaja Tiina Elo vaatii pakolaisille jotain osaamiskeskuksia jo olevien satojen kerho-, uskonto- ja muiden leikitystilojen lisäksi. Tuossa jutussa huomattavaa on se, että kansanedustaja valehtelee kaikki mamujen työllisyysasteet kymmeniä prosentteja korkeammiksi.

Tässä puolestaan Vasemmistoliiton naikkonen vaatii naisille monenlaisia naiserityisyys erikoispalveluja. Muuten ollaan niin saatanan sukupuolineutraaleja, mutta sitten taas naisille ja muslimimiehille pitää saada tuhannen tuhatta milijoonaa lisää.

Sirpa Pietikäinen taas vaatii kaiken naisten arvostelun ja esineellistämisen kieltämistä.

 

jutta.jpgsanna.jpg

Onko se naisen esineellistämistä, jos SDP: n puheenjohtaja/valtiovarainministeri pukeutuu huoraksi Iltalehden keskiaukeamalla! Entäs se, kun SDP: n puheenjohtaja/pääministeri pukeutuu pornahtavasti lehtikuvassa! Vai onko se sitä vasta sitten, jos kuvaa katsovalla miehellä rupeaa erektiota pukkaamaan!

sirpa.jpgsuomi.jpgpoliisi.jpg

Tässä vasemmassa kuvassa EU- meppi Sirpa Pietikäinen on mirri paljaana. Siinä kuvassa ei näy mitään esineellistämistä, mutta jotenkin alitajuisesti laitoin nuo kaksi esineen kuvaa siihen viereen.