Hesarin kulttuurisivut esittelee tänään v. 2004 Suomeen pakolaisena tulleen irakilaisen kirjailija Hassan Blasimin, joka on nykyään Suomen kansalainen. Kiitollisuudestaan uudelle kotimaalleen Hassan kertoo jo otsikossa: "Suomalaiset ovat kylmäkiskoisia rasisteja."

Näin ollen voimme todeta Hassanin olevan samanlainen patalaiska, röyhkeä ja valehteleva paskiainen, kuin mitä arabeilta yleensä odotammekin.

"Tarina vie Pohjola-nimiseen maahan, jota ei sitten enää kiitellä. Kertojaksi saadaan irakilaistaustainen mies, joka on kyllästynyt työhönsä kalaravintolassa. Miksei siis lähteä tutkimaan, mitä Sololand-nimisen pohjoisen kaupungin vastanottokeskukseen kuuluu, siellä kun on sattunut raiskaustapaus."

Tässä viitataan ilmeisesti Ouluun, jossa irakilaiset pyörittivät isoa raiskausrinkiä. Oulun ja oululaisten solvaamisen otan henkilökohtaisena loukkauksena, koska olen kotoisin pohjoisesta ja suoritin 11 kuukauden varusmiespalvelukseni nimenomaan Oulussa.

Pohjoisen asukkaat tunnetaan rehellisyydestään ja reiluudestaan, joten tuollaisen Bagdadin varkaan rasismisyytökset ovat suorastaan irvokkaita, mutta Hesarille ne ovat myyntivaltti. Hassan Blasim on vihainen, koska suomalaisten mukaan pikkutyttöjä ei saa raiskata ja pakolaisten pitäisi vielä mennä töihin!

hassan.jpghassan.jpg

Tässä kuvassa kirjailija Hassan Blasim ja toisessa kuvassa todennäköisesti hänen maanmiehensä. Molemmat suomalaisten rasismin uhreja!

"Uusi kirja Kelloja ja vieraita on kaksijakoinen, se kun sisältää kaksi pitkää novellia. Tai pienoisromaania, miten vain."

Tai se on siis ohut vihkonen, jonka lukemiseen irakilaiselta kuluu kuitenkin 38.5 vuotta. Koska Unescon mukaan arabit käyttävät kirjojen lukemiseen vain 6 minuuttia vuodessa, kun taas meillä eurooppalaisilla kirjojen ääressä kuluu 12. 000 minuuttia vuodessa.

Vuonna 2020 kerjäläisten myymä ISO NRO haastatteli tätä Bagdadin valehtelijaa Kontulassa. Toimittajan ja kuvaajan lisäksi läsnä oli Hassanin tulkki Sampsa Peltonen, koska 16 vuoden Suomessa asumisen aikana Hassan ei ole vaivautunut opettelemaan suomea. Ja miksipä olisi opettellut, kun perhe saa joka paikkaan tulkin ja sitten kielitaitoista ruvettaisiin vielä töihin ahdistelemaan. Toimeentulotuella eläjät saavat jotain viiden vuoden välein uudet huonekalut ja kaikki remelit sosiaalitoimistosta, joten miksi ihmeessä hikoilla töissä niiden tuhansien eurojen vuoksi! Kyllä, eräs sosiaalitoimistossa työskentelevä nainen kertoi.

Hassan Blasim vierailee (oleskelee) usein Irakissa, joka oli kuitenkin hänelle liian vaarallinen asua?! No mutta nythän se onkin turvallinen, kun on Suomen sosiaalitoimiston rahat taskussa. Jokin 500€/kk sosiaalituki on ostovoimaltaan 5. 000 dollaria Irakissa, joten sillä rahallahan asuu hienoissa hotelleissa ja ostelee nuoria naisia joka yöksi. Hassan myöntää itsekin olevansa melkoinen sika, se noista artikkeleista paljastuu.