Ja se ikuisen elämän pituinen loma, jota Kelan sivuilla on jo vuosien ajan kaikilla mahdollisilla kielillä mainostettu. Nyt niitä tulijoita alkaa jo tunkea itärajan yli.

Minulla on voimakas luottamus sisäministeri Mari Rantaseen ja muihinkin PS- ministereihin, mutta kun! Nyt kehuttiin meillä olevan uudistettu rajalainsäädäntö, mutta sehän tehtiin Sanna Marinin hallituksen aikana.

Jossa painotus oli nimenomaan vain tulijoiden kuljetuksessa, vastaanottamisessa ja majoittamisessa. Itärajalta otettaisiin pakolla käyttöön tyhjiä majoitustiloja, tyhjät asunnot ja kulkuneuvoja takavarikoitaisiin tulijoiden viemiseksi eteenpäin sisämaahan.

Marinin hallitushan yritti jopa lähettää suomalaisia virkamiehiä Puolan rajalle, missä nämä olisivat vain avustaneet väkisin maahan yrittäviä pakolaisia pääsemään eteenpäin EU- alueelle! Rkp ja varsinkin Biaudet voivat nyt mahdollisessa pakolaisvyöryssä nähdä jälleen tilaisuuden nöyryyttää perussuomalaisia ja jopa kaataa hallituksen.

Putinille olisi helppo juttu järjestää Suomelle massiivinen kosto Natoon liittymisestä. Moskovasta ja Pietarista lähetettäisiin illalla muutamia pakolaisilla lastattuja erikoisjunia ja sata bussia Suomen rajalle ja aamulla olisi jopa kymmenen tuhatta partaukkoa tulossa turvapaikkaa ottamaan. Ja viikon ajan sama joka päivä! Nimenomaan turvapaikkaa ottamaan, koska nykyisin käytännössä kaikki jäävät vähintään 7- 10 vuodeksi.