Kevät on enää muutamien viikkojen päässä ja nyt pidetään jo varmana silloin alkavaa pakolaisvyöryä itärajan yli Suomeen. Meillä spekuloidaan jollain Ruandan mallilla, jolloin turvapaikanhakijat lähetettäisiin sinne käsittelyn ajaksi. Britanniassa sitä ei saatu aikaan ja Suomen poliittisen järjestelmän tuntien sen käsittely veisi parhaimmillaankin 10 vuotta, eikä onnistuisi tietenkään.

Venäjä lähettää varmasti heti keväthankia pitkin Suomeen tuhansia nuoria muslimimiehiä, joita ohjaa tekoälyn sijaan kokoäly. Heillä on Koraanin antaman yli- ihmisyyden lisäksi tiedossaan Suomen rajaton turvapaikkajärjestelmä, jolloin sitä turvaa voi hakea vaikka 10 kertaa eri syillä ja ja jokaisesta päätöksestä valittaa vielä kymmeniä kertoja.

Lisäksi he ovat voineet Facebookista lukea kaikilla kielillä Kelan sivuilta elatusautomaatin hienouksista ja koko elämän kestävästä lomasta Suomessa. Siihen pääsy voi kestää jopa 5- 10 vuotta, mutta se aika kuluu mukavasti vastaanottokeskuksissa makoillen ja pientä huumekauppaa viritellen. Innokkaat suomalaistytöt tarjoilevat posket hehkuen kolme ateriaa päivässä ja reilut discorahat päälle! Eikä mitän koirien tai suomalaisten vanhusten ruokaa.

Poliitikot spekuloitsevat nyt Push back- järjestelmällä, mutta tuhannet Migrin ja Punaisen ristin naiset ostelevat jo Push Up rintaliivejä. Monet heistä opiskelevat jo arabiaa, daria ja somaliaa, koska sieltä niitä sulhasia enimmäkseen tulee.

Naisille ollaan jo järjestämässä kutsuntoja, jotka eivät velvoita heitä yhtään mihinkään ja ovat siis täyttä rahan polttamista. Nyt tulevan itärajan pakolaisaallon myötä Suomen naiset kokevat tekevänsä kansalaisvelvollisuutensa, joka olisi Talvisodan aikaan ollut miehille sama kuin jos nämä olisivat kantaneet puna- armeijan aseita ja reppuja rajan yli.

Suomessa on tyhjiä varuskuntia, jotka olisi helppo aidata piikkilangalla ja sieltä pääsisi vain lentokentälle. Kuten Norja teki 2016, mutta kun meillä on Ihmisoikeudet niillekin, jotka eivät omasta puolestaan niitä Ihmisoikeuksia edes meille tunnusta (Kairon julistus).

Italiassa on nyt herättänyt kohua "yksin tulleiden" muslimimiesten (7) tekemä 13- vuotiaan tytön joukkoraiskaus, jossa nämä vieläpä pakottivat tytön poikaystävän katselemaan.

F_8oJ5LXUAElZfl.jpeg?resize=680%2C680&ssF_8lIi6XgAA1NcG.jpeg?resize=400%2C245&ss

Hallitus pohtii nyt joitain 100 miljoonan säästöjä, vaikka pian voi rajan yli tulla jopa 1. 000 miljoonan euron Kairojackpotti. Joka tosin olisi tullut jo syksyllä, jos meillä ei olisi ollut perussuomalaiset hallituksessa.