Alhaalla olevassa kuvassa vasemmalla Kurdiska räven (Kurdikettu), joka raskaasti rikollinen mies johtaa suurta huumejengiä Ruotsissa ulkomailta käsin ja viettää siellä luksuselämää. Oikeassa laidassa pienemmät kuvat 14- vuotiaista pojista, jotka tämä Ruotsin "milan jaff" oli määrännyt tapettaviksi.

Pikkurikolliset pojat pyrkivät isompiin kuvioihin ja ottivat Kurdiketulta jonkin kovemman jutun hoitaakseen (murha, tot, näk.), mutta jättivät homman tekemättä. Heidät yksinkertaisesti haettiin "kasvatuslaitoksesta", mihin heidät oli sijoitettu ja tapettiin. Näin muille jengien tehtäviä ottaneille alaikäisille annettiin selkeä varoitus. Milloin Suomessa, koska meilläkin naisväen ihailema Milan Jaff haaveili Ruotsin mallista?

kurdiska%20r%C3%A4ven.jpg

Palkittu afgaani karkotettiin 14 vuoden asumisen jälkeen Ruotsista kotimaahansa (Iran?), koska hänen perustamansa vanhusten ja sairaiden Kotipalvelu keskittyi enämpi huumekauppaan. Siellä Ruotsissa on nyt samanlainen hallitus kuin meillä Suomessakin! Ja Tanskassa, sos, dem.  pääministeri Mette Frederiksen johtamana.

afgaa.jpg

Alhaalla vasemman kuvan ylänurkassa naispoliisi, joka harrasti "työkseen" seksiä Kurdikettuun liittyvän gangsterin kanssa. Asian paljastuttua hän sai tietysti potkut, mutta ei hätiä mitiä; Ruotsin Rikosseuraamusviraston naisjohtaja palkkasi hänet laitokseensa. Asiantuntijaksi, kuten meillä Suomessakin on "asiantuntijoita".

seksi.jpgBra 94

Tappaminen ja väkivalta kannattaa aina, jos on rauhaa ja suvaitsevaisuutta edustavan islamin asialla. Sen sai kokea Ruotsissa asuva iranilaistaustainen taiteilija Sadaf Ahmadis, kun hän yritti pitää islamia lievästi kritisoivan näyttelyn Boråsissa. Ranskassa hän oli ilman mitään ongelmia pitänyt monia näyttelyitä, mutta Boråsin kaupungin kulttuurijohtajana toimiva nainen esti näyttelyn.

Tosin hän myöhemmin jousti sen verran, että näyttely voidaan pitää Kultturitalon eteisessä. Päätelkää itse teosten pahuus noista alla olevista kuvista, joissa Sadaf kritisoi sitä, että hänen kotimaassaan Iranissa uskontopoliisi saattaa jopa naulata päähän sen puuttuneen "vapaaehtoisen" huivin.

ru1.jpgru2.jpg