Tänään on paljastunut, ettei Yle pysty enää kuluttamaan vuotuista jättibudjettiaan, joten se jakaa selvää rahaa sadoille (jotain 5- 600) johtajilleen ja lisäksi yhden tai useamman kannustinpalkkion sai 1468 yleläistä (1,378 281milj). Noillakin rahoilla saataisiin satoja uusia hoitajia.

Hallitusohjelmassa Yle säästyi leikkauksilta rkp: n ansiosta, mutta eiköhän se pykälä pian korjata. Kaikki muut kansanryhmät ovat jo osallistumassa valtion jättimäisiin säästöihin, jotka on aivan puhdas pakko tehdä. Muuten joudutaan kysymään ulkomaisilta kamreereilta lupa joka asiaan.

Arvonlisäveron korotuksesta meuhkataan, mutta ei mainita ruuan alvin jätetyn nostamatta. Sanna Marinhan puhui ennen viime ek- vaaleja nimenomaan ruuan alvin nostosta 24 prosenttiin! Köyhimmät pari miljoonaa suomalaista käyttävät lähes kaikki rahansa ruokaan ja niistä harvoista vaate- ja muista ostoksista ei se 1.5 euron korotus 100 euron ostosta kohti paljon heilauta. 

Kaisa Juuson ajojahti ei ole mitään muuta kuin Naisvihaa, jota tosin ovat joutuneet kärsimään muutkin PS- naiset. Paskapuhetta- Anderssonin Vasemmistoliitto ajaa jo välikysymystä Kaisa Juuson erottamiseksi, mutta en usko keskustan lähtevän siihen mukaan.

Annikka Saarikko on suurelta osin syyllinen kelvottoman soten kustannuksiin ja muuhunkin talouskaaokseen. Antti Kaikkosen oletan katsovan jo tulevaisuuteen, sekä hallituksen kaatuessa tuleviin hallituspaikkoihin uudessa kokoonpanossa (Kok, PS, Krist, kepulit).

PS: Arabialaisittain ruotsia murtavat aiheuttavat ruotsalaisille närästystä ja kielteisiä tunteita, kun taas suomalaisittain murtavat positiivisia tunteita ja siinä Cha cha chaa- fiilingissä alkaa jalka vipattaa! 

finsk-finland-finnar-hijab-islam-muslim.