Venäjä on lähettänyt jo 100. 000 vankia Urainan rintamalle, missä nuo roistot ja murhamiehet saavat 6- 12 kuukauden sotimisen jälkeen armahduksen ja voivat palata vapaina siviiliin. Putin on nyt kadottanut kaikki estonsa ja äitinsä opetukset, joten miksipä hän ei saman tien tyhjentäisi tuhansia ja tuhansia Venäjän vankiloissa istuvia ulkomaisia muslimivankeja Suomeen.

Kuubahan lähetti aikoinaan yhdessä rysäyksessä kymmeniä tuhansia mielisairaaloiden potilaita ja vankeja Floridaan, koska siellä Kuuban pakolaisia oikein juhlittiin. Ehkä Putinkin heittää myös ulkomaalaiset mielisairaansa Suomeen, koska onhan meillä niin monenlaista hoitotakuuta ja oikein puhelimessakin lepytellään itsemurhaa suunnittelevia.

Hallitus on nyt huomenna kiristämässä rajalakeja, mutta mitä se tarkoittaa ja milloin se alkaa vaikuttaa! Pelkkä rajapuomin alhaalla pitäminen ei mitään vaikuta, kun molemmin puolin yksinäistä raja- asemaa sadat tummahipiäiset miehet painavat molemmin puolin metsiä pitkin sisään. Ja Suomen rajan yli päässeiden ASYLUM- huuto tarkoittaa turvapaikan käsittelyä niin kauan, että se saadaan.

Muussakin tapauksessa jäädään kuitenkin väkisin ja seuraava hallitus antaa sen oleskeluluvan puolen vuoden palkkatuetun työn jälkeen. Sieltä voi tulla kymmenittäin kaikenlaista sarjakuristajaa ja muuta murhamiestä, joista meillä tunnetusti pidetään hyvää huolta.

Eikä haittaa, vaikka kaikki murhatyöt paljastuisivatkin, koska kristityssä Suomessa on ne YK: n ihmisoikeudet. Muslimit tosin eivät niitä lakeja tunnusta, mutta sellaisilla YK- oikeuksilla on sitten hyvä retostella kaupungilla pikkutyttöjen kanssa ja lisää rahaa saa aina vastaantulevia vääräuskoisia ryöstämällä.

Vuonna 2016 Venäjä avasi uuden pakolaisväylän pohjoisen kautta, jolloin Suomeen ja Norjaan tuli tuhansia pakolaisia ilman mitään papereita. Norja sulki nämä tulijat tyhjään varuskuntaan Kirkkoniemellä, eikä heillä ollut mitään asiaa sieltä ulos tai Etelä- Norjaan riehumaan. Vain viranomaiset pääsivät sisään varuskuntaan, se selvisi Yle- uutisten raportista. Suomeen tulleet taas viipottivat jo muutaman päivän kuluttua pitkin Helsingin katuja. Näinkö meille taas käy, vaikka Natossa ollaan olevinaan niin perkeleesti.

Tässä viranomaisten kertomus rajan sulkemisen keinovalikoimasta, eikä tosiaan ole kovin vakuuttavaa! Pikemminkin säälittävää ja kansan pahimmat pelot näyttävät toteutuvan.

nor.jpg