Ärkoopee on nyt tulossa kuitenkin hallitukseen ja se pitää vain niellä. Henriksson vihjailee olevansa vaihtamassa ministerinsalkkua, mutta tuskinpa omasta halustaan.

Perussuomalaisten pitää nyt ottaa itselleen oikeusministerin ja sisäministerin salkut, jotta maahan saadaan kuri ja järjestys. Vielä nyt siihen ei ihmeitä vaadita, mutta Ranskahan joutui lopulta laittamaan rynnäkkökiväärein varustetut sotilaat jokaiseen kadunkulmaan. Taitavat olla vieläkin, en ole viime aikoina käynyt.

Vääräuskoiset elävät kuin eläimet, eivät kuin ihmiset, saarnaavat Ruotsissa kiertävät islamexpertit ja samanlaisia käy varmaan myös ainakin Mellunmäen ääri- islamia saarnaavassa moskeijassa.

Ruotsin kaduilla ja toreilla ammutaan jo monta kertaa päivässä (10.6. kolme kertaa) samanlaisilla aseilla kuin Ukrainan rintamilla. Nuorisoryöstöjä on 2500 vuodessa, mutta todellinen määrä on paljon enemmän.

Viime viikolla Ruotsissa 15- vuotias poika oli lähdössä parhaimmissa vaatteissaan koulun juhliin, kun samanikäinen ryöstämään tullut poika puukotti hänet kuoliaaksi. Jutussa uutta normaalia oli se, että se hävisi yhdessä päivässä otsikoista.

Me emme elä enää lintukodossa, toistellaan meillä jotenkin sairaan ylpeinä ja samalla tavalla Ruotsissa se koko maailman ihailema Kansankoti on kaukainen muisto vain.

Tänään jopa feministi- jihadistinen Yle kertoo poliisin hakevan tummaihoisia bussinkuljettajan puukottajia. Pääkaupunkiseudulla nuorisoryöstöt ovat räjähtäneet jo käsiin ja nuoret joutuvat miettimään tarkoin kulkureittinsä. Poliisilla pitää olla valtuudet tarkastaa aina nuoria ja tarvittaessa ennen kaikkea ruskeita arabeja ja mustanahkaisia somaleja.

Noissa jengioikeudenkäynneissä on aina kaikilla "ampuma- aserikos", josta naistuomarit pistävät 30 päivää yhdyskuntapalvelua. Ensin nämä lehmänsilmäiset naistuomarit keskustelevat tietysti syyllisen kanssa samaá uskontoa ja kansallisuutta edustavan Kulttuuritulkin kanssa. Ase on vain tappamista varten, ei sillä muuta käyttöä ole!

Siitä pitää perkele laittaa Ruotsin tapaan heti niiltä jalansijoiltaan kahdeksi vuodeksi linnaan, tai Britannian tapaan viideksi vuodeksi. Ruotsissa saatiin nopeasti yli 200 miestä linnaan tuolla kahden vuoden välittömällä vankeustuomiolla. Ruotsin jengeissä on nykyään jo 30. 000 jäsentä ja sehän alkaa olla pian yhtä paljon kuin venäläisten määrä Ukrainassa.

Tässä alhaalla kaksi kuvaa väestönvaihdon kehityksestä Ruotsissa. Vain 18 vuoden aikana kartta on muuttunut melkoisesti. Tosin Etelä- Ruotsissa noita mustia pisteitä voisi olla ainakin sata, koska siellä olevissa kalifaateissa mamujen osuus on yleensä 60- 100%.

Lukemalla kommentteja voitte havaita ruotsalaisten suhtautuvan erittäin positiivisesti tuohon Tornionjokilaakson mustaan (yli 50% mamuja) alueeseen, koska siellä ne mamut ovat kantakirjasuomalaisia. Ahkeria ja oikeamielisiä ihmisiä, meitä impivaaralaisia!

Karta-2002-1024x420.png

 

demografi-karta-1024x444.jpg