Olen jo aikaisemmin kirjoitellut kylämäiseen okt-, rivi-, ja 2- krs pienkerrostaloja sisältävälle asuinalueelleni tulleesta jättimäisestä vastaanottokeskuksesta. Muuta ympäristöään korkeampi rakennus tuli vieläpä tämän alueen ainoan tien alkupäähän.

Rakennusta kaupiteltiin ja ajettiin läpi normaalina asuintalona, joten sen varsinainen tarkoitus paljastui vasta ensimmäisten asukkaiden alettua muuttaa sisään. Nämä olivat kuitenkin kaikki Ukrainan naisia ja lapsia, joten itsekin kirjoitin asiasta erittäin positiiviseen sävyyn.

Nyt talojen valmistuessa sinne muuttaa yhä enemmän nuoria, tummahipiäisiä miehenroikaleita, joilla ei ole mukanaan mitään papereita ja joista suuri osa väittää parrat täristen olevansa alaikäisiä. Siellä voi siis tulevaisuudessa asua vuosia jopa satoja nuoria muslimimiehiä, jotka rupeavat nopeasti kotouttamaan ympäristöään aivan uuteen uskoon.

Vokin ympärillä on pelkästään omakoti- ja rivitaloja, monet aivan uusiakin. Tuolla kommenttikeskusteluissa arvelin asuntojen hintojen alueella putoavan rajusti, jos niitä nyt yleensä saadaan enää edes kaupaksi.

Ja totta totisesti niin on jo käynyt, kuulin eilen vokin edessä käydyssä katuparlamentissa. Eräästä vokin viereisestä omakotitalosta oli ollut kaupat jo sovittuna, mutta ostaja perui välittömästi kaupan kuultuaan uusiin taloihin tulevasta vokista. Tämä on (oli) arvostettua aluetta, joten pudottamalla hintaa muutaman sata tuhatta talo voi mennä vielä kaupaksikin. Tuskin. Pienen alueen asuntojen arvoista katoaa siis laakista jopa kymmeniä miljoonia euroja, koska hauki tuli akvaarioon.

Seuraavaksi onkin odotettavissa, että vokkiin jo muuttaneet ukrainalaiset naiset ja lapset palaavat mieluummin sodassa olevaan kotimaahansa kuin jäävät pelkäämään seinänaapureiksi muuttaneiden muhamettilaisten raiskauksia ja väkivaltaa. Ruotsissa somaliporukat yrittivät monena yönä väkisin sisään ukrainalaisten naisten suojapaikkaan, ukrainalaiset pojat hakattiin jalkapallopelissä, jne. Saksassa on ollut joukkoraiskauksia, joissa uhreina Ukrainan naiset ja tekijöinä saman vokin muslimimiehet.

Ruotsissa tuo nimenomaan muslimien ukrainalaisiin kohdistama väkivalta on johtanut jo eduskuntakyselyyn ja Ukrainan pakolaisia hakemassa olleet ruotsalaiset bussit ovat saaneet palata tyhjinä siihen entiseen Kansankotiin.

On siis olemassa oikeita pakolaisia ja "pakoloisia", kuten on myös erilaisia hallituksia. Olihan Suomelle nyt valtava onni, että meillä oli Riikka Purran ja Petteri Orpon hallitus, eikä sitä Sanna Marinin sekasikiöhallitusta. Nyt Orpon hallitus pisti heti pakolaistulvan alettua itärajan kiinni, mutta Marinin hallituksella oli jo valmiit suunnitelmat ottaa vastaan niin paljon tulijoita kuin ikinä mahdollista.