Alpo Rusilalla on jälleen harvinaisen hyvä ehdotus Gazan ja palestiinalaisten ongelman ratkaisuun. Minäkin olen jo monta kertaa kirjoittanut tuosta Gazan Optiosta, mutta kaikki se on perustunut nimenomaan Alpo Rusilan kirjoituksiin. Mitenpä minä tästä kotisohvalta näkisin niin kauaksi ja ymmärtäisin niin monimutkaisia asijoita!

Rusilan kirjoituksesta näkee, kuinka jo vuosikymmeniä on ollut hyviä suunnitelmia palestiinalaisten ongelman ratkaisuksi. Joka ongelma on yhtä vanha kuin Petsamon ja Karjalan evakkojen, sekä satojen muiden eurooppalaisten kansanryhmien uudelleen asuttaminen.

Israelin itsenäistyttyä arabimaat aloittivat sodan sitä vastaan ja hävisivät 10- 0. Kuten ne ovat sen jälkeenkin hävinneet kaikki aloittamansa sodat 10- 0. Eikö se pitäisi jo vähitellen uskoa!

Arabeilla on 620 kertaa enemmän maata asuttavanaan kuin juutalaisilla. Palestiinalaisten on aivan turha kuvitella pääsevänsä juutalaisten hienoihin kyliin, kaupunkeihin ja huoneisiin asumaan.

Ensinnäkään ne eivät tietysti sinne väkivalloin pääse ja toisekseen ne kaupungit ja huoneet olisivat asuinkelvottomia jo muutamassa vuosikymmenenssä. Siitä on Euroopassa jo tuhat ja yksi (1001) esimerkkiä.

screenshot-2023-12-31-6.44.41-pm-e170441