Hesarissa on nyt oikea tekopyhyyden korkea veisu, jossa valtaa ja mediakenttää hallitsevat viher- feministiset puolueet uikuttavat syyttömyyttään nyt käsiin räjähtäneeseen nuoriso- ja jengiväkivaltaan.

Ne eivät ole pelkästään hyssytelleet, vaan ne ovat sensuurilla ja lainsäädännöllä voimakkaasti edistäneet huonoa kehitystä. Otetaanpa selviä esimerkkejä.

- Me emme enää pyri tuomitsemaan, vaan auttamaan kunniaväkivaltaan syyllistyneitä muslimimiehiä, lausui jossain lehdessä ko. väkivallan parissa hössöttävä nainen. 

Suomeksi: vaimonsa tappoa tai pahoinpitelyä yrittäneille miehille vain omaa täysin kalustettua asuntoa ja lisää rahaa taskuun, jotta mies voi hakea uuden tai kakkosvaimon sieltä vaarallisesta kotimaastaan. Ei poliisia, koska miehet ovat UHREJA!

Kuten Pikku- Huopalahden tapauksessa, jossa kunniavakivallan hyvin tiedetty raakuus ja miehen vaino, sekä uhkaukset huomioiden olisi varmasti ollut syyt karkottaa mies. Muslimimies sitten ampuikin kakkosvaimon takia eron ottaneen naisen autoon!

Maksavatko sosiaalitoimistot peräti näiden somali- ja arabipakolaisten matkat niihin vaarallisiin kotimaihinsa? En ihmettelisi sitäkään. Tanskassa  ja Ruotsissa tehdään jo systemaattisia tarkastuksia lentokentillä ja tuollainen lisävaimojen haku- tai lomailumatka johtaa turvapaikan perumiseen. 

- Pahimmassa vaaravyöhykkeessä ovat ulkomaalaiset miehet, lausui eräs Suomen raiskauksia tutkinut nainen radiossa.

Mitä helevettiä, raiskataanko Suomessa jo ulkomaalaisia miehiä, nyt polvillenne anteeksi pyytämään kaikki Suomen miehet, minä ajattelin siinä autoa ajaessani. Pahimmassa vaarassa ajautua raiskaamaan ovat ulkomaalaiset miehet, jatkoi korkeasti palkattu "tutkija". Voiko suomalainen naistutkija enää typerämpi olla!

- Marinin hallituksen oikeusministeri Anna- Maja Henriksson ja sisäministeri Maria Ohisalo eivät järjestäneet al- Holin leiriltä tuoduille "suomalaisille" naisille poliisikuulusteluja edes lukemattomista Kela- ja muista petoksista. Nyt niitä naisia kävelee minuakin vastaan vain murhanhimoiset silmät mustista säkeistä näkyen ja todennäköisesti ovat kunniavieraita moskeijoissa.

- Marinin hallituksen oikeusministeri Anna- Maja Henriksson esti muslimityttöjen silpomisen kieltävän lain voimaantulon ja todennäköisesti muiden hallitusnaisten vaatimuksesta. Feministit ovat levällään, kun on ääri- islamistinen patriarkaatti puhuu.

Nyt meillä on onneksi Riikka Purran PS- tehoketju keskeisillä ministeripaikoilla (sisä-, oikeus- ja sosiaaliministeri), joten on ainakin mahdollisuus korjata lakeja muiden pohjoismaiden tasolle. 

purr.jpg