Suomen pääministeri Petteri Orpo on nyt Saksasta käsin julistanut, ettei ole tarpeen kutsua eduskuntaa koolle käsittelemään Riikka Purraan kohdistunutta törkeää maalitusta. Samalla hän kertoi, ettei Suomen hallituksessa ole yhtään äärioikeistolaista puoluetta, vaan hallitus on keskustaoikeistolainen.

Samoin ruotsalainen kansanpuolue (pakkoruotsi) on ilmoittanut jatkavansa tässä keskustaoikeistolaisessa hallituksessa.

Naurattaa oikein! Syksyllä Suomen keskustaoikeistolainen hallitus aloittaa vaikean työnsä maan karmean taloustilanteen korjaamiseksi, mutta silloin se pistääkin oikein kunnolla haisemaan!

Äärivasemmistolaiset Kepu, vihreät, pinkki- vas- feministit, rkp (pakkoruotsi) ja demarit ajoivat Suomen kaaokseen, jossa tällaiset yhteiskuntarauhaa rikkovat törkeät rikokset lisääntyivät, mutta nyt se on loppu. Tanska ja Ruotsi ovat alkaneet korjaamaan maahanmuuton haittoja aivan liian myöhään, mutta meillä on vielä suhteellisen hyvä tilanne. Ja varsinkin nyt, kun saimme määrätietoisen keskustaoikeistolaisen hallituksen maahan.

Tämän keskustaoikeistolaisen hallituksen valtiovarainministerinähän toimii viime vaaleissa mahtavan äänivyöryn saanut Riikka Purra, kun taas edellisen hallituksen holtitonta taloudenpitoa johti äärivasemmistolaisen Kepun Annika Saarikko.

Suomen demokratia on nyt siis pelastettu, joten sen päälle kuunnelkaamme vielä Veteraanin iltahuuto.

ukrain.jpg